0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yemek yaparken baktım salça küflenmiş halbuki yağı tuzu vardı  küflü kısmını fazlasıyla aldım üzerinden sonra çorba yaparken kullandım neyse yaparken kokusunda falan bir problem yoktu. Yerken küf tadı geliyordu. Sorum şu hamileyim acaba bebek için bir problem oluşturur mu toksoplazma ya da bakteri riski oluşturur mu fazla yemedim zaten bir kaç kaşık alıp bıraktım. Biraz tedirgin oldum açıkçası

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir kasiktan birsey olmaz salcayi en iyi kuflendirmeme yolu agzini acik birakmak dolapta. Ben agzina bir kagit pecete koyuyorum lastik geciriyorum ve kuflenmiyor aylarca denemelisom
tarafından
Normalde hiç küflenme olmuyordu yoğurt süzülen bezler olur ya pamuklu üzeri onunla kapalıydı lastikli salçada problem vardı sanırım
tarafından
Himm o zaman demkki salcada sorun var yada biri icine sicak kasik falan mi daldirdi
tarafından
Benim kanamam geçmedi on yedinci haftadayım hala geçmedi yataktan kalmak yasak genelde ama yavaş yavaş kalkmaya başladım. Kardeşim yanımda belki o yapmıştır belki eşim bilmiyorum ama olabilir
tarafından
Gecmis olsun canim olabilir neyse giden salca olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim. Aynen salçayı hiç düşünmedim bile:)
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Salçan dısardaysa dolaba bırak cnm bazı salçalar ne yaoarsan yap küflenir ev salçasıyla hazır karışım olsaydı bişey olmazdı ama hazır salça maalesef tuzu yağı yerinde olsada güneşlendirsende değişen bişey olmuyor olmuycak maalesef en alternatif yolu buzdolabında muhafaza etmek
tarafından
Dolaptaydı zaten üzeri ince pamuklu bezle örtülüydü de. Bebeğe zararı olur mu diye korktum sadece küf tadı gelince
(1,467 puan) tarafından
Olacağını sanmıyorum kuzum bnmde küflendi bnde üzerinden alıp temizleyip temiz salçadan makarnaya kullandım ama makarnada nasıl bir küf tadı vardı anlatamam yedim sütüme karışmıştır dolayısıyla ve 27 günlük bebeğim var şükür bişey olmadı rabbim koruyor onları
tarafından
Şu cevabınız beni o kadar rahatlattı ki. Allah razı olsun sizden
(1,467 puan) tarafından
Cümlemizden cnm ne demek sadece  bildiğimi paylaştım bn içiniz rahat olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 549 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,662 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,525 soru

24,184,770 cevap

336,544 kullanıcı

...