0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,834 puan) tarafından
doktora randevu alıp hafta içinde gideceğim. ama başına gelen var mı merak ettim hanımlar. kizim 20 aylik olacak 10 gün sonra. şu ana kadar degerleri iyiydi. 3 ay önce d vitamin düşük cikti takviyesi başladık. onun haricinde de ocean multi balık yağı kullanıyordu zaten. neyle alakası var anlamadım.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kan ilacı veya antibiyotik yapıyor genelde
(3,834 puan) tarafından
ikisini de kullanmıyoruz canim :(
-Reklam-
+1 oy
(1,573 puan) tarafından
Oglum 18 aylık kararıp sonra çürümeye başladı iki diş doktoruna getirdik en son getirdiğimiz macun gibi bi şey verdi onunla düzelmeye başladı iki ay sonra tekrar kontrole getirecegiz
(3,834 puan) tarafından
inşallah bizde de ise yarar ya.
(3,834 puan) tarafından
macununu adı ne canim
(1,573 puan) tarafından
Düzenli fırçalıyorduk biz dişlerini dişlerini fircaladiktan sonra gece uyuyunca dislerine surun dedi. Adı gc tooth mousse macun olarak da jack n jill ya da rocs bunlardan biriyle fircala sonra gc tooth mousse sür
(3,834 puan) tarafından
anladım canım teşekkür ederim.
bende elimden geldiğince fircalamaya çalışıyorum günde iki kere yapıyorum genelde ama kimi gün hiç fircalayamiyorum kimi gün günde 1 kere fircaliyorum. kucuk diye dis macunu kullanmamistim. çocuk doktoruna gideceğiz ama direkt dişçiye mi gitsek
(1,573 puan) tarafından
Direkt disciye git hangi şehirde yaşıyorsun? Biz ozel bebek dis doktoruna gittik orda direkt kanal filan bir suru sey soyledi anestezi yapilir diye sonra kendi doktorunda kontrol vardı ona soyledik o kendi discisine soyledi ona gittik. Ankaradaysan doktor ismi verebilirim
(3,834 puan) tarafından
yok canim  tekirdagdayim ben. Burda hic bilmiyorum cocuk için dis doktoru var mı. dis hastanesi var ama kasap gibi yani hepsi yeni mezun annemi mahvettiler oraya gitmem de özeldekiler de pek iç açıcı değil en iyisine gittim bi kaç güne yaptigi dolgu düşmüştü yani sen düşün. inşallah düzgün bi doktor bulurum ya
(1,573 puan) tarafından
İnşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 438 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 93 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nurrr_123 (98 puan) tarafından soruldu