0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (1,615 puan) tarafından
tarafından kapalı
Allah rızası için girin de bir bakın başka fikir alacak kimse yok bir siz varsınız çıkmaza girdim resmen lütfen girin bakın bana bir fikir verin.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından

En İyi Cevap

Allah aşkına kim uyarı vermiş bana başlığın neresi hatalı gelde bir söyle :D

(12,762 puan) tarafından
Postum ile ilgili demişsin Cnm hangi postun konu ne içeriği ne belirtmedigin için malesef kapanıyor
(1,615 puan) tarafından
Hıı anladım canım geçen seferde yazmıştım da aynı şekilde kapatılıp uyarı verilmemişti
(12,762 puan) tarafından
Uyarıyı kullanıcı veriyor Cnm gözden kaçtığında
(1,615 puan) tarafından
Aynen onu biliyorum azocum dedim ya bir kere daha olmuştu aman önemli değil işte herkes işini yapıyor ☺️
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Valla baktım ama anlamadım kocan anlayışlı ise anlat tek diyebileceğim bu
(1,615 puan) tarafından
Anlar ama kabak ben ve ailemin başına patlar diye korkuyorum bizim bir suçumuz yok çünkü  bana en ufak birşeyde görüştğrmem falan diyor eğer net bir şekilde görüşme derse onun ailesi karşı apartmanında oturuyor altlı üstlü bende onun kilerle görüşmem kafam çok karışık
0 oy
(53,796 puan) tarafından
hayirdir canim bakayim.hemen
(1,615 puan) tarafından
Bak canım bak
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Nereye bakiyim kuzum ne oldu 
(1,615 puan) tarafından
Kuzen enişte meselesi postuma canım
0 oy
(163,300 puan) tarafından
okudum ama bisi anlamadim kim kime yurumus sen niye kocana anlatiyon 
(1,615 puan) tarafından
Yürüyen görümcem in kocası o kızda benim kuzenim
(163,300 puan) tarafından
numarasini nerden bulmus kuzeninin kuzeninde engelleseydi
(1,615 puan) tarafından
Bak diğer tarafa yazdım canım
0 oy
tarafından
Kız okudum.anlamadim valla
(1,615 puan) tarafından
Bu terbiyesiz adam görümcem in kocası oluyor o kızda benim 4 senedir konuşmadığım kuzenim
tarafından
Saami mesaj atmış
(1,615 puan) tarafından
Bana değil bak diğer postuma ayrıntılı yazıyor canım
0 oy
tarafından
Eşim ne kadar anlayışlı biri de olsa. Bu yayildigi zaman kabak senin başına patlayabilir. Dikkat et 
(1,615 puan) tarafından
Of yaaaa
tarafından
Sen niye kendini geriyorsun ki. Hem konusmadigim kuzenim diyorsun. Bak ben bulaşmak istemiyorum demiş. Böyle şeyler baş yakar
(1,615 puan) tarafından
Baş yakar ama adamın bana karşı hatası da oldu çok eskiden ben eşimle arkadaşken karısını aldatmasına ben susmak istemiyorum o kadın ondan kurtulmak istiyor
tarafından
Kurtulmak istiyorsa elindeki kanıtı direkt gorumcene ver eşine niye söylüyorsun
(1,615 puan) tarafından
Eşime söylüyorum ki olay patladığı zaman beni kötü bilmesin yanlış anlamasın o adamı da bu eve sokmasın istiyorum ben direk görümceme söylemekten de korkuyorum eşim bana söyleseydin ilk der çünkü oda bu yanlışı kabul etmez
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Bence söyleme elinde sonunda çıkacaktır ortaya zaten eşin ne kadar sakin biri de olsa bir anlık öfkeyle kötü şeyler olabilir sonra kabak senin başına patlar hergün neler görüyüruz TV de. Allah muhafaza 
(1,615 puan) tarafından
Yok yaa Allah korusun o kadar ileriye gidemez eşim ama karısını aldatmasına göz yummak istemiyorum
0 oy
tarafından
Canm postu gordm ama anlamadm yani ne oldugunu ciktim.mecbur . Senin icin önemli bsiey sanirim anlat gtsin canm icinde tutup kahroluyosn belli 
(1,615 puan) tarafından
Evet gerçekten hamileyim bide böyle konu aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor hani derler ya senin bir karın ağrın var anlat bakalım diye benim ki öyle işte
tarafından
Anlat canm ben olsam herseyi goze alip anlatirdm yani
(1,615 puan) tarafından
Bende anlatmayı düşünüyorum ama eşim bu aralar çok bana karşı sert davranıyor kavga ederiz diye korkuyorum
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kız neye bakalım 
(1,615 puan) tarafından
Postuma postuma
(3,163 puan) tarafından
Okudum cnm çok zor bir durum allah yardımcın olsun cnm bana sorarsan ablan msjlari görümcem atsin pislik adam
(1,615 puan) tarafından
Keşke gizli numaradan mesaj ata bilsek özel numara aranıyor ya aynı öyle ama nerdeee anca dizilerde oluyor o
(3,163 puan) tarafından
Keşke cnm allah yardımcınız olsun insallah
0 oy
tarafından
Bisey anlmdm
(1,615 puan) tarafından
Bak o posta gir sevdaya uzun uzun anlattım şimdi oğlum durmuyor yazamıyorum canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 349 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 583 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 512 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 343 göst.
17 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,674 soru

24,034,067 cevap