0 oy
166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Bebelerimize iyi annelik yapabiliyormuyuz ben cok merak ediyorum hee anim doğduğundan beri yanındayım ilk dönemde kötüydüm yanlizim ve psikolejim şiddet gördüm neyse konum o degil iyi bir anne ne yapar bebegi için ben neler yapabilirim bebegim icin gerekli bakımlarından ve genel olarak ne yapmak lazım bebegim 19.5 aylik şükür saglik sıkıntımız yok yanliz bir anneyim bebegimle yanliz yasiyorum neler yapabilirim baska

2 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Sevdiğini her zaman dile getir ona sürekli sarıl beraber eğlenceli alanlar anılar oluşturun 
(504 puan) tarafından
Sürekli beraberiz bazen müzik acarım birlikte oynarız cok yorulduğum zamanlarda anlatiyorum bebegime birbirimizden baska kimsemiz yok benden başka kimseye gitmez her türlü gelişimi güzel oyuncaklarını aldim kıyafetlerini yani dışarda kimseden eksik bir yani yok şükür imkansızlıklar içinden imkan yaratıyorum rabbim yardim ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunlar hep icten geliyo raht ol rabbim yol gosteriyo benim 3tne tek basna büyütuyorum ailem vs yanimda dgl eşim zaten cocuk bakamz inan herkes cok sasiriyo nasıl yetisiyosn nasıl bakiyosun diyolar ve oğlum bana hep yardım eder çocuklarıma elimden geldgnde herşeyi ogretiyorum basta saygı olmak üzere 
(504 puan) tarafından
Rabbim benim ve herkesin evladini korusun bende hem yetim hem oksuzum anne baba yok esimde bıraktı rabbim yardımcın oluyor şükür cok seviyorum evladimi sevmeyi öğrendim bebegimden

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 367 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,467,814 soru

24,049,675 cevap

329,601 kullanıcı