0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Sadece 1 kere tuvalete yaptirabildik ama geceleri kuruyuzz zaten uzun zamandir gece tutuyodu tuvalet aparatimiz var altida boslukda degil ayaklari yere degiyo inatlasiyo bizimle ve cuma aksamindan beri kakasini tutuyo gelisme soyleki dün bu saatlerde 10 pijama yikiyodum sabahdan oglene kdr suan sadecee 1 oldu 32 haftalik hamileyim pesine cok kosamamam daha zorluyo beni insallah basaricazzz 

7 Cevaplar

0 oy
(8,255 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kaç yaşında
(92 puan) tarafından
Cok teswkkur ederimmm 29 aylikk
-Reklam-
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Bizimde  2  günümüz :) kac aylık 

(92 puan) tarafından
O zaman devam edin gerckden hem biraz konusmasi hemdee anlatmasi cok onemliii kac aylikdiii
(2,022 puan) tarafından
22 aylık  canm ama tam anlatamadı ve anlamadı
(92 puan) tarafından
Her cocugun farkli iste bazilari 18 ayda ogretiyomuss
(2,022 puan) tarafından
Önünde  bir örnek var ise  ablası abisi gibi yada böyle bir  akraba nin çocuğunda görünce heves ediyorlar  
Yalniz ve hiç kimseden görmeyince  biraz ertelenebiliyor
(92 puan) tarafından
Komsunun kizi var oda yeni ogrendii onu cagirayim bi gun olmazsaa
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben kızımi 2 yaşında alistirmistim 2 ayda sürmüştü darısı oğluma artik
(92 puan) tarafından
Bakalim bizim ne kdr surucekkkk
0 oy
(8 puan) tarafından
Direk klozetemi alistiriyosunuz  ben ilk lazimlik kullandim daha kolay oldu gidip kendi yapiyodu sonra klozete gectik Allah kolaylik versin 
(92 puan) tarafından
Teswkkur ederimmm evett klozetee alistirayim dedm eger boyle 1 hafta surersee bende lazimlik alicamm
0 oy
(265 puan) tarafından
aha bir ben daha bugün ikinci günümüz hem tuvalete yapıyor hem altina yapıyor dunden beri dediğin gibi 10 tane pijama yikadim 18 aylik seninki ne kadarlık 
(92 puan) tarafından
Vallaa seni cok iyi anliyorummm bayaa sabir isii hic korkutup kizmadimdaaa 29 aylik canimm benimki
(3,895 puan) tarafından
Allah sabir versin kızlar ilk zamanlar zordur.
(92 puan) tarafından
Evettt evin her yeri her yerde suan :D
(3,895 puan) tarafından
Bilirim o donlar külotlar her bir köşeye asilmiştir şimdi :D
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Cnm lazimliga alistirmani oneririm gidip kendi yapar ugrasman gerekmez yaziktir sana birde hamilesin zorluk olmasin bnce sonra klozete alistirirsin.Ben lazimliga alistirdim bnmki 3 yaşinda .. .
(92 puan) tarafından
Egerr boyle devam ederse bende lazimlikk alicamm
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben 2 bucuktu lazimlik aldigimda 3'e kadar anca ogrendi.zorlandım 2-3 ay ara verdim falan ve 1 aydan fazla sürdü egitim yani gercekten çok zor inşallah senin ki çabuk alışır.
(92 puan) tarafından
Inatlasiyooo oturuyo orda oyun oynuyoo 20 dk bekliyoruzz indiriyorumm altina yapiyoo anlatiyorum hic kizmiyorumdaa amaa nasil yenicez bakalim inadini
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnat varsa zor.Ikna olması lazım:( Ben surekli guzelce konuştum.Lazimliga yapan bir oyuncagi var onu oturtup "bak bebek de tuvaletini yapiyor" dedim ozensin diye bi kuzeni gelince "bak abla ya da abi de tuvalete gidiyor" dedim.Öyle işte başta bnmde 15-20 dakika hatta yarim saat bekledigim oldu.Zor yani .. .... ...
(92 puan) tarafından
Bizimkide arabalara cokk duskuun yarin ısikli ambulans alip sadece tuvallettee kullansin diyorum becerebilirsek belki heveslenir . Peki yapan birini gorunce heveslendimi
(3,895 puan) tarafından
Yapan birini gorunce bebegini lazimliga oturtunca hevesleniyor onlar gibi yapmak istiyor dene kesinlikle cok işe yariyor bazen bnmkine tuvalete gitmek zor geliyor ben "hadi bebegin tuvaleti geldi" diyorum heveslenip gidiyor :)
(92 puan) tarafından
Bi denim olmazsaa komsunun kizi varr oda yeni ogrendi
(3,895 puan) tarafından
Cocuklar çok akillilar eger ki rekabet etmek isterse tuvalete gideni görüp ozenirlerse hemen öğrenirler.
(92 puan) tarafından
Youtubeden bi kucuk kizi cekms annesiii tuvalete gidiyo kizz sarki soyluyo falan cok sevdi onu anladim falan diyoo insallahh onads ozenir
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bende istiyorum ama gece dolduruyor ya cesaret edemiyorum ama çok istiyorum 3.doğmadan alışmasını
(92 puan) tarafından
Kacc aylikk suandaa gerckden cok sabire isi yaa
(12,521 puan) tarafından
20 aylık suan
Büyük kızımı 24 aylıkken bıraktım 1 hafta sürdü ama gece yapmıyordu kücük yapıyor hala
(92 puan) tarafından
Demekki 1 haftaaa bi maceraa oluyooo sonrasi cocugaa baglii
(3,895 puan) tarafından
Evet ilk 1 hafta sürekli altina yapacak :) sonrasi çocuğun keyfine kalmış:D
(92 puan) tarafından
Sipalarrr :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 764 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 494 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,305 soru

24,097,135 cevap

332,149 kullanıcı

...