Hanımlar çoğunlukla kaynan görümce ve eltileriyle sorun yaşayanların mesajlarını görüyorum. Merak ediyorum, burda acaba kaynanasıgilden memnun kaç kişi varız?
Bizde iyiyiz çok şükür allah bozmasın hiç karışmazlar neyi nasıl istediğimiz gibi yapıyoruz bize çok düşkünler yeterki oglum gelinim iyi olsun mutlu olsunlar diyorlar görümcelerim de aynı sekilde çok memnunum Allah herkese nasip etsin
Bende kaynanamla cok iyiyim severiz birbirimizi bi yillik geliniym ama baya samimiyiz
Benm ne görünümce ne elti hic biseyim yok ama kaynanamla allaha cok sukur cok iyiyiz evimide temizler tuvaletimide cocuklarimada bakar yemegimide yapar ameliyat oldm çorabıma kadar giydirdi cikartti hatta banyo yaptiraym ddi bn onu kabl etmedm ama etsem yaptırırdı saolsun 5 yillik evliyim insaallah sonuna kadr boyle gder ama ilerde bi eltim olacak herkes o zman kaynananda sende degisirsn tekle cift bir olmaz diyor ama insaallah gelen elti iyi olurda iyi geciniriz
Ben çok memnunum şükür Rabbim e ben aramasam o arar hamileliğim boyunca hep sarma istiyor canım sarıp getirir bu zamana kadar bir sorunumuz olmadı ben ona kız oldum o da bana anne oldu :) Rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin..
Kaynanam yok ama anlatilanlara gore cok ii bi insanmis eger yasasaydi kavga gurultu yapmazdim gibime gelio benim.mizacimdada kavga gurultu yapmak yok mesela. He ama damarima basan oldumu kendi annemle bile tartışırım o baska herkesin vardir bence esref saatiyle esek saati.. onemli olan orta yolu bulmak
Ben gayet iyi anlasiyorum massallah canım.çok eğlenceli insan
1 hafta iyiyiz 1 hafta düşman kesiliyoruz
Bazen Annem , Bazen Kayinvalidem , Bazen KAYNANA değişiyor yani genelinde iyiyiz ne kadar kendi annem kadar olamassakda.
Benim teyzem olmasına rağmen hic anlasamam yani oglunu kiskanie genelede yada aramizi bozar ama bisey olmamis gibi kenara cekilir sözde teyzem ama kaynana adı üstünde
Ben kaynanamdan çok memnunum ve birlikte yaşıyoruz
1,487,477 soru
24,316,565 cevap
345,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın