0 oy
1,443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
Oğlum çikolata yedi demiştim tekrar saydim  16 tane yemiş tabiki bende çok üzüldüm bi Anne olarak doktorla konuştum görüştüm.. birdahakine daha dikkatli olcaz normalde insanlık hali uyanamamis olabilirm çünkü 7 aylik bi çocuğum daha var ona bakıyorum gece uyanıyorum sabah ta kalkamadigim anlar oluyor insaniz hata yapabiliriz maşallah o kadar çok linclemissinz kii gerçekten şok oldum peşpeşe çocuk büyütüyorm büyütenler zorluğunu bilirlerr  bende istemezdim böyle birşey olmasını normalde asla ellemez birşeyleri sabah 7 de uyanmis benim eşim hiç kalkmıyor onla da tartışıyorum her türlü sorumluluk bende ama adam şimdi koltukta uzaniyor ben çocuklarla ilgileniyorum mecburen yorulduğum anlar oluyor ama insanlar o kadar anlayissiz kii yok nasıl kalkmadın nasıl rahat uyuyorsun ayıp yaptığınız cidden karsinizdakininde bi insan olduğunu unutmayın beni lincleyenlere bu yorumum ama keşke hemen yargı dagitmasaniz .. yardımcı olanlarada teşekkür ediyorum çocuğumun durumu iyi teşekkür ederim..

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
O postunu okudum ama yorum yapmadım. Sende böyle olsun istemezdin biraz empati yapsalar keşke. Bol bol su içir canım bugün tatlı bir şey yedirme.
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Herkesin anneligide vicdanida kendine bende bazen kalkıp kahvaltı yaptırıp battaniyeyi alıp ona oyuncak TV felan açıyorum uyuya kalmıyorum ama kaladabilirim insanlık hali bu beni kötü anne yapmaz senide yapmaz olacak olur bize önlem almak düşer benimkide lavabodan çıkana kadar çamaşır suyuyla oynamaya kalkmış Allah'tan sprey kutusuna doldurdum bir şey yapar diye  birbiz önlem alicaz gerisi Allah'tan sen önlem al ilaç deterjan olmasın yada kapıları kilitle gitmesin kendi odasında otursun sen kimseye bakma vicdan senin çocuk senin
0 oy
(861 puan) tarafından
Bazen yorgunluktan her şeye tek başına koşmaktan insan bitkin düşebiliyor. Robot değiliz insanız olabilir böyle şeyler linçlemeye gerek yok ki bu linç tayfası mükemmel anne rolü yapanlardır genelde. Şükür ki başka seyler yapmamıs cnm inş karnı agrım az bi şey olmaz 
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Kuzum kimse dört dörtlük değil               bidahakine daha dikkatli ol canım.   Herşey anlık. Oluyor  <3

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bol bol su içir canım. Diğer gönderiyi görmedim. Buraya yazayım. Çişinden kakasından çıkar o şeker. Takma insanları boşver. 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Allah korusun   herzaman pür dikkat olamıyoruz maalesef kim ister  böyle olsun insanız herşey Bizim için.    Da dikkatli olursun huyunu biliyon ya üzülme.   
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Mehmetcan emir. Kız varya seni o kadar iyi anlıyorum ki evet uykusuz kaldığımız için uykumuz ağırlaşa biliyor mesela benim kızım 1 buçuk 2 yaşında falandı bir sabah bir uyandım her yer mor ruj ben onu uyku sersemi kırmızı gibi gördüm kızım yatağın yanında komidinin üstünde oturuyor kendisi makyaj aynasını yatağı yastığı tüm çarşafı yatak başlığına halıya kapıya varsıya boyamış o an birr kalmışım vardı hamileydim de doğum da yakın aklımı kaybetçektim oturdum ağladım kan sandım yaa aklım çıktı yerinden birşey oldu sandım kızıma çok korktum zaten odadan çıkıp gidemez hiç bir yere Amerikan mutfak odam var bir tane bir küçük birde kızımın odası heryer kilitli dış kapı bile kilitli hiç bir yer açık yatmam eşim işe gittikten sonrada yatak odasını kilitler öyle uyurum kızımın huyunu bildiğimden hatta artık kendimi alıştırmaya çalışıyorum hem 11 aylık oğlum var bazen çok halsiz düşüyorum hamileyim bu arada yatak odamızda kızım yer yatağında yatıyor bazen çok uykusuz oluyorum iniyorum yer yatağına oğlumda kızımda uyanmış oluyor bende uyanığım ama gözlerim kapalı bir şekilde uyanık kalarak uykumu almaya çalışıyorum gerçekten çok zor.

Bak ilk defa buraya kişisel bir fotoğraf paylaşıyorum oda kızımın o hali.

image

(12,959 puan) tarafından
Aman yarabbim kız bu neeee şu masumluğu bak ya yerim :)
(1,615 puan) tarafından
Ben orda ağlıyordum oda bana öyle bakıyordu
(9,610 puan) tarafından
Kiz Allah seni ne yapmasın suçlu gibi bide oturtup fotograf çekmişsin :))) şu masuma insan nasil kizabilir ya ❤
(1,615 puan) tarafından
Kız kendi oturdu o eşime yollamak için çektim bende fotoğrafı ben ağlıyom diye bana öyle bakıyordu
(9,610 puan) tarafından
Kiyamam ya ama cok masum duruyo ❤ yanlış anlama dmek istediğim  o halde nasil çektin diye değil benimki de kendini yogurda bulaşmıştı bende ayni senin gibi çektim hatta tabağı yalamaya devam ederken videosunu çektim ama ben görünce sinirden gülmeye başladım sanki elinden alicakmisim gibi beni görünce tabağa iyice sarıldı yalanmaya başladı daha da kıyamadım zaten kızmam ama ciddi ciddi kendi kendime sinirlenemedim bile :)) tabi insan bu ve bunun gibi durumlarda ister istemez sinir patlaması yaşıyo ama sonra zaman geçtikçe keske bagirmasaydim kizmasaydim uzmeseydim diye düşünüyo yani senin için demiyorum genel olarak böyleyiz bazen..Rabbim onların ayağına taş degdirmesin canlari sagolsun da varsinlar yıksınlar ortalığı
0 oy
tarafından

Öyle bir şey olmuş olsa dahi bunu buraya yazma canım çünkü evinde eşine patlayamayıp kayınvalidesine patlayanmayıp görümcesine patlayamayıp gelip burada kendi istemeyerek yaptığı bazı şeyleri söyleyen yardim isteyen insanlara linçleyen  tayfa çok var.:pouty:

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Diğer postunu görmedim ama bak en kötüsü bu olsun inşallah allah korusun başka şeylerde olabilirdi hepimiz anneyiz ve bir gözümüz açık uyumak zorundayız malesef benim 9yaşında büyüğüm ama o bile sabahlari uyandığında benim içim rahat etmez kontrol ederim hep na yapıyor diye bir gözüm açık uyurum malesef salmaya hakkımız yok annelikte böyle birşey işte çok.dikkat et bir anlik uyku halin nelere mal olur 
0 oy
tarafından
Burdakiler mükemmel anne takma kimseyi kafana kim ister evladına bişey olsun robot değilsin neticede sende geçen bı arkadaş kızımın kolu yandı yazmıştı onu sür bunu sür diyip durmuşlar bir allahin kulu Dr götür dememiş ertesi gün kadına vayyy efendim niye doktora götürmedin diye linç ettiler sen bol bol su ver o sana laf edenler kim bilir nasıl bakıyor çocuklarına 
0 oy
tarafından
Ben tek çoçuğa bakarken bile zorlanıyorum hele diş çıkarırken tükeniyorum sen iki tane bebeğe bakıyosun kolay değil üzme canını Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 302 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,030 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 534 göst.