0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,521 puan) tarafından
Kızlar 2 gündür rüyamda para çalıyorum çok saçma bişe ya yorum yapmak için yorum yapmayın litfen

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rüyada para görmek laf duymaktır Yani bir yerlerden haber gelecek Yani haber gelicek sana haberin olsun
(1,521 puan) tarafından
Nasıl yani iyimi kötümü
tarafından
Oo haberin gelmesine bağlı bu iyi veya kötü haber diye adlandırılıyor para görmek bir yerden haber alacağını Yani haberin geleceğini işaret ediyor Sürekli Çünkü bende rüya aleminde çok yaşarım ve rüyalarımda her gördüğüm gerçekleşir tabii ki de o ayrı bir konu benimkisi Ben bunu hocalarım Lada görüşmüştüm Hatta benim bütün gördüm Rüyalar gerçek oluyor o yüzden sana bunu net bir şekilde yorumladım Rüyada para görmek haberdir iyi veya kötü haber alacaksın ya bugün ya yarın ya da öbür gün
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ne var  bunda lincleyecek rüya sonuc da ilahi :D
(1,521 puan) tarafından
Burda bazı insanların tavrı belli olmuyo  ondan ddm
(4,285 puan) tarafından
Yok canim rüya yani kim ne desin ki
0 oy
tarafından
Kim seni rüyan için linçleyeck:D insanlar rüyadamı görmesin 
0 oy
tarafından
Allah yolundan ayrıldığına delalet eder ben soğan bile çaldım ne alaka bilmiyorum:) bakkal soymustum
0 oy
tarafından
Kız bende bı araada görmüştüm çok da terliyerek uyandm nete bakmistm böyle dio Rüyada para çalmak, rüyayı gören kişinin birinin derdine ortak olacağı anlamına gelir. Kişinin daha önce yaşamadığı olaylar yaşayacağına işaret eder. İşinde başarılı olacağına, ailesi ile mutlu ve huzurlu yaşayacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.
0 oy
tarafından

Herhangi bir yerde rüyada para çalmak oldukça hayra yorumlanmaktadır. Rüyada para çaldığını gören kimse, ileride iyi arkadaşlıklar kuracak ve bu dostları ile yakından ilgilenerek vefalı biri olmaya çalışacaktır. Yüzleşme, rahatlama ve huzura işarettir. 

Böyle yazıyor kız sevin bence hayırlara gelsin :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 782 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
22 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
17 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 684 göst.
7 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Melekkk34 (6,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,573 soru

24,046,597 cevap

329,413 kullanıcı

...