0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kizlarrr pul gibi küçük bir yara 

2 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kuzu bende de vardı teramisin iyi geldi travazol bide varsa iyi olur. Şişme yapmasına izin verme keserek alıyorlar.oda operasyon gibi bişey oluyor kardesimde oldu.
tarafından
Şişlik kızarıklık yok ama denize girdim sonra üzeri yara gibi kuru bsi oldu koparmaya çalıştm acıdı. Piercingi çıkaramadm da. Kremlerin ikisi de var dönüşümlü sürsem olur mu ki
(9,232 puan) tarafından
Sur canım denizden çıkınca tuz kalıntısı yapıyor onu.iyice yikamalisin.medicasol muydu ne hücre yenileme kremleri var sonra ona başlarsın o tuz benim ilk zamanlar dövmelerin bile yara yapiyordu
tarafından
Yaaaa demek o yüzden. Ay çok teşekkür ederim ya hemen yıkayıp sureyim madem çok sağol. Geçmiş olsun
(9,232 puan) tarafından
Taktiğin malzeme çok önemli metaline dikkat et. Çeliktir büyük ihtimal başka bişey de çıkart onu valla siserse kapatır seni apse yapar.haberin olsun ... En sevdiğim şey benim onlar kulaklarımda kiler vs .bişey olmasın :)
tarafından
Ay evet benimde ya çok seviyorum tuaf şeyleri :D
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Furacin merhem sür çıkartmadan düzenli pansuman yap hava alsın ıslak kalmasın iyileşince de cerrahi çelik olduğuna emin olduğun yada altın gümüş al
tarafından
Çok teşekkür ederim yapacağım hemen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melek12 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 651 göst.
11 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,340 cevap

331,762 kullanıcı

...