0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Kizlar merhaba1 yıllık evliyim 5.5 aylik hamileyim dertleşmeye çok ihtiyacım var kayinvalideyle bir kalıyoruz önceden evim ayriydi zaten pek.anlasamazdik şuan beni hayattan bıktırdı eşimden bile soğudum zaten kari koca denen şey yok aramızda hiç bisey yaşayamıyoruz ikimiz adına herseye karışıyor ve asirii kıskanıyor hayati bana zindan etti yediğim içtiğim hic biseyden tad alamıyorum beni köle gibi kullanıyor esimde buna göz yumuyo esimin sadece onla ilgilenmesini istiyo üstelik ben çocuğum için herseye göz yumuyorum ama bilmiyorum nereye kadar bunları bile ağlayarak yazıyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(943 puan) tarafından
Bu kaynanalarin en iyisi oturakta can versin inşallah 
(9,232 puan) tarafından
Aaaa deme öyle. İyiler var gelinine kızı gibi dawranan
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kız sen benim kaynanami tarif ettin bire bir.
(211 puan) tarafından
Nasil sabdediyosun
(2,127 puan) tarafından
Hiç sorma canm ilk zamanlar odama geçer ağlardım dayanamazdim sonradan sonraya kabullendim çünkü eşim ne yanımda oldu ne destekcim ne evi ayırma niyeti vardı kabullendim. Onlar bişey diyince bende şakaya vurup söyledim ima ediyorlarid bende yaptım hala da öyle geçinip gidiyoruz bakalım ama taş olsa çatlar hamileyim çocuğum için mecbur
(211 puan) tarafından
Bende hamileyim çocuğum için sabrediyorum zaten surekli ağlıyorum esimde farkında ama dediğin gibi arkamda degilki
(2,127 puan) tarafından
Ah canm farkinda olmaları da biseyi değiştirmiyor maalesef. Benim eşim gözüyle görürdü söylerdim inkar ederdi onları savunurdu bende artk şikayet etmeyi bıraktım sende bişey deme sakın ama sakın ne onlar için ne eşin için ağlama senden çocuğundan kıymetli değil. Bişey olsa Allah korusun yine sana laf gelir o sana armağan destek için yanında olur bebiisin insAllah :)
0 oy
(54,001 puan) tarafından
Allah sabir versin canım
0 oy
(192 puan) tarafından
Canım aynı evde yaşamak boşanma sebebi. Bu yüzden dava açsan sen haklı olursun. Bence tavrını belli et. Evi ayırmazsan bu iş biter de eşine. Benim evim ayrı ama lafı geçsin hep eşime derim aynı ev olmaz diye
(211 puan) tarafından
Yani bir süreliğine beraber yasicaz kayinbabam için felç oldu tek oğul suan bakiyo ama ben dayanamiyorum baskı altında yasamaya
(192 puan) tarafından
Aa gecmıs olsun canım. Ama sizle neden yaşıyor ki. Sen mı bakıyorsun kayınbabana. Annesı tek bakamıyor mu eşinin. Aynı evde cok zor ya
(211 puan) tarafından
Biz başka şehirden izin alıp geldik kendi bakmiyo esine çok rahat bi kadin sorumsuz biraz anlicagin bizi buraya mahkum etti tek kendi rahatı için
(192 puan) tarafından
Ama siz sürekli orada kalmazsınız ki. İllaki döneceksiniz. Bi bakıcı falan bulsanız
(211 puan) tarafından
Aynen öyle 3ay kaldi izne bi sekilde sabretcem zaten sonra napiyolarsa yapsinlar
0 oy
(615 puan) tarafından
Önce ayrıyken neden birleştirdiniz 
(211 puan) tarafından
Kayinbabam felç oldu tek oğlu olduğu için o bakiyo
0 oy
(621 puan) tarafından
Hepsi mi  kıskanç olur ya Allah sabır versin  çokca 
(211 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağol
0 oy
(558 puan) tarafından
Oy cnm ya kiyammm sana ama ben allh güç kuvvet sabır versin sana o ör....pu cadı kaynanan madem oğlunu kiskaniyordu niye evlendirdi her şeye karışan insanlardan nefret ediyorum ya kayın validem bir şey dese hem cvnim hazır lafı ağzına yikiyom vala bebeğim bende de durum pek farklı değil altlı üstlü oturuyoz bizde varya her şeyimiz aşağıda biraz yüksek sesle gulsek kaynanam ayıptır niye öyle guluyon diyor anlayacağın bu ayrı yaşamakla alakası yok valla tam uzak dur bak nasıl iyi oluyor kocanla aran ay çok doluyum bu konuda kusura bakma uzun oldu 
(211 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum evlendirmeyip ömür boyu yaşasalarmis benim neden gunahima.girip bu hayata mahkum ettilerki bizde biseye gülelim hayırdır diyo hemen veya annesine az bisey sesi yukselsin ona niye hiç bagirmiyosun vs diyo biz kavga ettikmi seviniyo anlayabiliyorum
(558 puan) tarafından
Hasta manyak onun kızı varsa onun kuzida evlecekk yani başka bir kadında ona öyle davranır anlamıyorm ne haz veriyor bu onlara

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,229 soru

24,108,771 cevap

332,838 kullanıcı

...