0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba anne ve anne adayları sizinle sünnet deneyimimi paylaşmak istedim oğlum bugün sünnet oldu  önce tesislerine iğne yapıldı 2 tane uyuşturmak için 10, dk bekledik  benim için biraz zordu oğlumu öyle görmek çok ağladı çünkü ama canı yandığı için değil korktuğu için   bu konuda  telaş etmeyin  benim oğlumda bitik varmış bu yüzden zor oldu  ve durmadı yaklaşık tahminim 30 dk sürdü  pansuman yapıldı bardak taktık  köpük bardak yoktu normal plastik kahve bardaklarından vardı doktor 2 tanesini kesti ortadan degmemesi için taktı sonra krem sürdü özel bölgesine elle değmeden sadece kremi sıktı krem akşamları 1 defa dolven şurup 6 saattde 1 kere veriyoruz   bardağa dokunmayın dedi doktor bardak  çok ıslanırsa değiştirebilirsiniz dedi  4 gün sonra bir leğene ılık suya çocuğu koymamızı söyledi   dikişleri çabuk atar dedi 5 .gün de doktor tekrar gelirim dedi kontrole oğlunuz sünnet olurken yanında mutlaka başkaları da olsun  destek amaçlı hepinize iyi bayramlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız isim fethi olup sünnet deneyimim yazınca dedim aha erkekk
(3 puan) tarafından
bütün isimler alınmış bende oğlumun adını koydum
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah damatliginida göstersin ☺️
(3 puan) tarafından
Allah razı teşekkür ederim amin
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Kaç yaşında canm neden komple bayiltilmadi
(1,644 puan) tarafından
Benmde tam bir buçuk yaşında çok mu zor oluyo ya
(3 puan) tarafından
Zor olmuyor bence  burda 3 çocuk da aynı gün sünnet oldu hepsi 1bucuk 1 yaşında ilaçlarını verdikten sonra acısı olmuyor 3 çocukta sanki hiç sünnet olmamış gibi  koşup oynuyorlar kendi korkutma bende sen gibi çok korktum 1 haftaya iyileşiyor sadece yüz üstü yatmasınlar
(1,644 puan) tarafından
Benim ki hep yüzüstü yatiyo ya yan yatmiyo ki veya sırt üstü yatmiyo zaten smdi düşünmüyorum elime para geçerse adagim vardı onu kesicem şimdilik adak daha önemli geliyo gözüme
(3 puan) tarafından
Allah kabul etsin   birkaç gün yüz üstü yatmasın bu çok önemli çünkü canı yanar uyurken yanına yastık koyarsın bu sayede dönmez
(1,644 puan) tarafından
İnşallah canm o günleri de görürüm sağol
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm aynisini bizim doktorda yaptii bir hafta oldu sargilar  yeni düstu bizimm ben üc uncu gun sunnet kilodu giydirdim sizinki kac yasinda benim oglan 10 yasinda koca kazik 
(1,355 puan) tarafından
Sizdemi evde yaptirdiniz sunneti
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim oğlum 1 buçuk yaşında sizede geçmiş olsun
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Gözünüz aydın olsun nerede yaptırdınız özel mı devlet mi özelse kaça yaptırdınız
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun eve geldi sünnetçi 250 Tl
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Hayırlı olsun 10 gün öncede ben yaptırdım oğlumu evet korktuğundan ağlıyorlar ağrıdığı için değil 1 hafta boyunca altını açacağım zaman kaçtı köşe bucak kantaron yağı varsa bezini her açmanıza dokun biraz üzerine hem yapışmıyor da beze bardak canını acıtıyor bi süre sonra
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun  bezini açmaya korkuyorum açıkçası ama katron yağını denicem teşekkür ederim

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,296 soru

24,056,347 cevap

329,927 kullanıcı

...