0 oy
869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (317 puan) tarafından
suracığa kocam ben saapmıyo yazsam bırsuru yorum gelır birsey soruom kimse yazmıo banaaa :( kustum size kızlar. neyse bırsey sorcam 30 haftalık hamıleyım agdaya gıdemıom son muayeneden sonra gtcem tuh dokucu iyi degil diyorlar aranızda hamıleyken yapan oldumu kıllar ıcın kızlar gobegımden goremıyorum ya 1 kez tum wucut yapsam nolur ki acaba doktorum hyr dedı ama ::( 3 4 ay gecıo ustunden belkı basta yasaktır 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Şimdi yanlış anlama lütfen ama senelerce dirsek çürütmuş doktor izin vermiyor sen burdakilerden. Arkamı bulmaya çalışıyorsun.   Ben sana aaa nolcak doktora bakma yap desem yapacakmisin.   

(317 puan) tarafından
kuzum yok basta bnm rıskım wardıda ozaman yok demıstı zararlı sımdı son ayım hala zararlımıdır dıe merak ettim cok uzadı 1 kez alsam snra agdaya gıdıcem zaten
tarafından
Alma cnm bende bilmeden aldım sonra sordum sakın kullanma dedi duruyor lar kenarda şimdi boşa param gitti
(317 puan) tarafından
Bn de aldım 2 kutu ama korkudan kullanmadım o bana bakıo bn ona rıskede atamıyorum ama recep ıwedıge dondum aynı ya
tarafından
Benimde aynı cnm akşama eşimin eline vericem makinayı. Bacaklarımı aldiricam. Öğlen yemegine geldiğin de söz verdi. Akşama hallederiz dedi
(317 puan) tarafından
oh ne guzel ❤️ bnde kuafor ler acılınca gideyim ozaman wallahı Allah razı olsun cogunluk al deseydi bırsey olmadı dıe alırdım ya
tarafından
Yapma cnm. Azıcık daha sabret. Kac haftalık sin
(317 puan) tarafından
8 aylık olduk son 1 ay cnm
tarafından
Sağlıcakla gelsin inşallah canım.  Sabret. Tehlikeye atma bebişi
(317 puan) tarafından
amın saol cnm bmm tekrar Tsk ederm ❤️
-Reklam-
0 oy
(163,408 puan) tarafından
ben boy aynasiyla epolator yaptim hamisken esinden yardim iste kiz
(317 puan) tarafından
esım yokkı cnm ya oyle goremıom denedım jiletle kestim heryerımı ya :(
0 oy
(206 puan) tarafından
Aman Bn iki doğumunda da tam doğuma gideceğimi sabahı yaptım bnimki normal doğum ve sancı halinde yaptırıp gittim oda hiç bisey olmaz git kuaföre yaptır yaa 
(317 puan) tarafından
1 kez denıcem olmazsa ya bu ay boyaya bıle ızın werdı yanı doktorum
(206 puan) tarafından
Bn hamileliğim başından beri 2 haftada bir saç boyar saç boyası degsitiri keratin  perma nebilm ne varsa yaptırdım hep :))
(317 puan) tarafından
hıc bısey olmadı mı kız nasıl korkmadın bnm suan beyazdan sacım gozukmuo ama dogumu beklıom ya
(206 puan) tarafından
Yook canm Bi sıkıntı olmadı valla ayrıca tek benim değil 2 tane eltim 4 görümcembile hamileliği boyunca saç boyadilar. Sezaryabli hepsi ve doğum agiderken yeni boyadilar duslarini alıp fön çekip makyaj yapıp gittiler :)) bnde doğuma giderken yaomistimdida nornal doğum olduğu için doğudan çıkınca saftim kaymisti ikinciye yapmadna gittim doğumdan çıkıp 1 saate kendime gelip yapmıştım :))
(317 puan) tarafından
aılecek masallahınız warmıs :)) ben doguma naısp olursa nasıl gıderım kım bılır :)
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Agdaya niye gidemiyosun
(317 puan) tarafından
yakındaki kuaforum kapattı baska bulcma diyene kadar tuhlerım uzadı cnm ya sımdılık tuh dokucu yapsam 1 kez uzayınca agdaya gtsem nolur kı acaba
(3,460 puan) tarafından
Tüy dökücü normalde de zararli diye biliyorum ya o yüzden hamileyken hiç kullanma derim ben
(317 puan) tarafından
bacıgımın yarısını aldım yarısı uzun bu sekılde gtcem agdaya gidersem de cok utanıyorum
(3,460 puan) tarafından
Kuaförler ve doktorlar emin ol neler görüyor nelerrrrr, hiç utanma bence
(317 puan) tarafından
oda dogru bırkez kuafore gtmıstım camasırımı cıkartırken cok utandım kadın buraya reglı halinde bile gelıo lar demıstı :(
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Doğuma 1 ay kala gittim komple ağdamı yaptırdım kuaförde canım çok rahat oluyor bide normal doğum olunca aşırı rahat oluyorsun 
(317 puan) tarafından
gtcem de cnm suan utanırım baya uzadı jiletle alım dedım kendımı dogradım resmen yanı 1 kez tuh dokucu yapsam snra duzenlı agdaya gtsem hıc hamıleyken kullanan olmamıs galıba
(1,930 puan) tarafından
Utanma canım sen hamilesin bişey olmazz
(317 puan) tarafından
yarısını aldım yarısı duruo ben cok tuhluyum cnm ya cok cekınıyorum
(1,930 puan) tarafından
Kız çekinme emin ol senden daha kötüleri var
(317 puan) tarafından
acayip gaza gtrdı bız benı gıdıcem galıba sayenizde :)
0 oy
tarafından
Git kuafore 5 dakikada kurtulursun bende acilsin gidicem göremiyorum artik
(317 puan) tarafından
gıdıcem cnm ama suan uzun bunlarla utanıyorum bı kez alsaydım ewde
tarafından
Aynanın karşısina otur makasla kes öyle git canım.
(317 puan) tarafından
olmazsa oyle yapıcam cnm ya ama gıdınce agdaya napayım
tarafından
Yani ama utanma hamilesin sonucda birsey olmaz
0 oy
(376 puan) tarafından
canm tüy dökücü kimyasal icerdigi icin bebegine zarar verir kullanma derim yardim edecek kimse yokmu canm kardesin veya ablan sana yapsalardı
(376 puan) tarafından
canm sen hamilesin git bisey olmaz halden anlarlar nice insanlar gidiyor utanmana gerek yok
(317 puan) tarafından
Allah sizden razı olsun walla ewde tuh dokucu ile al deseydi cogunluk alıcaktım gideyim bari acılınca ya
(376 puan) tarafından
git canm bisey olmaz senin ve bebeginin sağlığı herseyden önemli . Allah senden de razı olsun hayirlısiyla al bebisini kucağina
(317 puan) tarafından
amın cnm cok amın
(376 puan) tarafından
.....♡♡
0 oy
(843 puan) tarafından
Canım tüy dökücü bilmiyorum hiç ama içinde kimyasal çok şey var diye yasak mikrop kaparsin ben başından beri agdaya gidiyorum  eline ayna al ılık ağda yapabilirsen yap o da olmazsa aynayı koy jiletle al göbekten herşey zor valla 
(317 puan) tarafından
jiletle denedım kız sankı banyoda ölü ölmüş heryer kan ıcınde kaldı kendımı kestim gobegım cok buyuk bmm ya
(843 puan) tarafından
Benim de büyük canım 38 olcam yarin agdaya gidiyorum çok rahat utanma kız kıllar uzun olsun nolcak sen agdaya gidince onlar mutlu oluyor para kazanıyor bir sefer aldır rahatlarsın jiletle kiyamam görmeden kesmişindir açılsın git aldır rahat et tüy dökücü de kaşıntirir enfeksiyon yapar bak
(317 puan) tarafından
bir kere adrsam sonra uzamadan gıderım zaten olmazsa dedıgın gıbı yapıcam cnm ya ama cok utanıyorum bu kıllar ne demıcekmı kadın
(843 puan) tarafından
Saçmalama kız ne kıllar gidiyor tam tersine uzun olunca onların işine geliyor uzun kıl uğraştırma dan sürüp çekiliyor oyle demişti kadın bana ben uzatmadan gidiyorum zor oluyor uzat birdakine dedi alması daha rahat çok utaniyorsan makasla kes üstünü biseycik olmaz
(317 puan) tarafından
oyle yapıcam ıcıme rahatlattınız Allah razı olsun ya
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Kuzum boy aynası varsa  komple ağda yap canım ben öyle yapmıştım tabi biraz zorlanırsın ama. Daha temiz olur :)

(317 puan) tarafından
nasıl yapcam kı cnm onunu goruyom tmm mesela bacagıın falan ama arka tarafları duruo tuh ıcınde yetısemıom ya
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Üç bıçaklı jiletler kesmiyo canım tahriste etmiyo onlarla dene
(317 puan) tarafından
erkeklerın jıletındenmı cnm
(45,021 puan) tarafından
Evet lajivert bi renk bole
(317 puan) tarafından
tamam cnm cok saol denıcem
0 oy
(477 puan) tarafından
Tüy dökücüler kimyasal canım. Şu anda yapman doğru olmaz. Ya jilet ya da kuaföre git. Yakının annen kardeşin falan varsa ağda yapsın yardım iste.
(317 puan) tarafından
kımsem yok cnm olmazsa agdaya bu sekılde gıdıcem ya baska carem kalmadı :(
(477 puan) tarafından
Agda daha iyi olur Gerçi son aylar pek önerilmiyor. Genital bölge için. Keşke aynayla falan yapabilseniz.
(317 puan) tarafından
beceremiyorum cnm ya hıc kendım agda yapmadım jiletle bıle kesıom heryerımı oyle koparırım herhalde :))
(477 puan) tarafından
O zaman bi kuafore gidin ama krem sürmeyin.
0 oy
tarafından
Eldiven ile al hemşire eldiveni el yordamina yolarsin geri kalanını jilet çekersin 
(317 puan) tarafından
asla kızz bnm canım kıymetli bn kasımı zor alıom sen bana kılını yol dıon :)))
0 oy
(101 puan) tarafından
Tüm vücut için weetin sprey olanını kullanıyorum alt bolgeyede ayna karşısında hallediyorum Venüs'ün tras bıcağını oneririm
(317 puan) tarafından
saol cnm kileri denıcem
0 oy
(926 puan) tarafından
Doktorun hayır dediyse yapma o daha iyi bilir zararı var demek ağır kimyasal var içinde
(926 puan) tarafından
Yapma bence de kuaför de kusura bakmasın halini görür karnın burnunda onlara çok gidiyor öyle sen tek değilsin sorun olmaz git yaptır kurtul
(317 puan) tarafından
sızden fena gaza geldim gıdıcem walla acilsin dusumu alır cıkar giderim cokk saolun
(926 puan) tarafından
Çok iyi gaz veririz canım sen yeterki iste ahahaa :)) ❤️
(317 puan) tarafından
bilsem aylarca bu halde gezmezdım kız :)) sımdı kuaforler dusun sun :)))
(926 puan) tarafından
Açılın kuaförler biz geliyoruz :)))
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kuaföre git onlar halden anlıyor canım tüy dökücü traş bıçağı kullanma 
(317 puan) tarafından
uyanıyordm ama oyle yapıcam sanırım saolun cnm
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Doktor hayır dediyse yaoma canm sakın bende 21 haftaligim son zamanlarda açılırsa salonlar gidicem başka türlü Cok zor eşime yaptiramam hayatta kendimde goremiyorum mecburen gidicem artık 
(317 puan) tarafından
e ıste kaldım oyle kıllı tuhlu acilsin gideyim cok utanıyorum ama ::(
(1,041 puan) tarafından
Sorma canm bende öyle 31 haftadayim bende iki hafta önce zar zor ağda yaptım ama ağrım girdi çok kendim artık yapamam açılsa keşke bende çok utanıyorum ama napalim ya mecbur
(317 puan) tarafından
aynen kuzum ben hıc goremıyorum gobegım cok buyuk en son jiletle denedım kendımı komple kestim ya
(1,041 puan) tarafından
Ay kıyamam bende bu sefer onu deniyecem mecbur ya başka çarem yok artık çok acıyo dayanamiyorumda
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Hamam otu kullandım hep hala kullanıyorum bi sorun olmadı çok şükür 
(317 puan) tarafından
o ney cnm
(3,280 puan) tarafından
Toz suyla krem kıvamına getirip sürüyorum 5 dkk sonra bol suyla yıkıyorum ovalayarak
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm agdaya neden gitmiysun
(317 puan) tarafından
kuzum cok uzadı kuafor bulana kadar sımdıde bu tuhlerle utanıyorum baya uzadı jiletle almayı denedım arka tarafımı hıc gormuom kestim hep kndımı
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bn kendim aynanın önünde makineyle aldım kuzum ama sen yapamıyorsan git bir kuaföre cnm zaten buğun yarın açılır kuaförler
(317 puan) tarafından
artık oyle yapıcam ama biraz fazla uzadı ya cnm cok utanıyorum ya gercı on bacagımı falan kese kese aldım arka taraflarını goremıom kaldım boyle kırpık gıbı :)
0 oy
(594 puan) tarafından
Bende bilmeden 1 kez kullandım sonra zararlı olduğunu okuyunca daha hiç kullanmadım valla ayna jilet sagolsun kuaförlerde kapalı olunca mecbur 
(317 puan) tarafından
denedım de kendımı dogradım cnm ya artık mecbur agdaya gıdıcem utansamda yapcak bırsey yok

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 2,259 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 129 göst.
17 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
+3 oy
2 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,470,721 soru

24,089,559 cevap

331,686 kullanıcı

...