+1 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (206 puan) tarafından
Şimdi benim 2tane küçük oğlum var biri 4 yaşında diğeri 1 buçuk yaşında ve eşimle. Konuştuk biz çocuklara arabalı yatak modelleri varya ondan almayı düşünüyoruz benim evim 3 oda bir mutfakli bir odam salon biri yatak odam biride boş şimdi Bn yatak alacam çocuklarıma ama bnim konsolum boştu salonunu çok daralttigindna kullanmıyorum yerlestiremiyoeum ve çocuk odasınakoydum çocuklarımın kıyafetlerini dizdim eşim dediki kıyafetleri dizilxek yeri varmış yatağın kıyafet dolabını almayalım dedi onuda başka odaya koyma imkanım yok o orda duracak hep sizce dolabında almalimiyim aslında alırsam sığar yani o odam büyük çalışma masası dahi alacam yani gerek varmi sizce dolaba fikir verirmisniz?? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam yapmışken tam yapardım baya büyümüş cocuklarin konsolu satabilirsin letgoda falan canm 
(206 puan) tarafından
Hım öyle yapayım ozaman eşim sattirmazki ya keşke satsa kabul etmedi daha önce söyledim
tarafından
Durumunuza göre bakın canım ne gerek  var ki kullanmıyorsan benim bebeğimde minik beşik harici birşey almadım ama boş çocuk odam var yapınca tam yapmak istiyorm uzun zaman kullansin
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Arabalı yatağın ikisini yan yana koyarsan adım atmaya yer kalmaz arada dolap tabiki şart. Yani imkan meselesi mi diyeyim bilemedim oda yapacaksan tam olsun ucuza da var dolap
(206 puan) tarafından
Zaten takım komple 600e sıfıra bulduk toptancı yerinden alicaz eşim sattirmazki daha önce söyledim kabul etmedi malesef
0 oy
tarafından
Oda yapmışken tam yap canım. Konsoluda satarsın daha şık bir şey alırsın salona.
(206 puan) tarafından
Ayy keşke eşim sahaya izin verse daha önce söyledim kabul etmedi
tarafından
Konsol yüzunden :) ama ileri de lazim olucak bir kere masraf yapip kurtulacak erkek kafasi iste :)
(206 puan) tarafından
Hım diyorsun :)) alayım. Ozamn canm zaten toptancı merkezinde 600e sıfır yeni yapılmış komple takım bulduk sifonyerleri çalışma masası 2tane yatak bide dolap şimdi. Aldım aldım dediğin gibi ilerd almaya kalkarsam pahalıya mal olabilid
tarafından
Hic kacirma seneye o fiyata zor bulursun canım :)
(206 puan) tarafından
Ewt haklısın valla alayım Bn :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
14 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
+1 oy
6 cevap 203 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Canlarm51. (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,703 soru

24,158,647 cevap

335,237 kullanıcı