0 oy
474 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben bazen pilavı falan margarinle yapıyorum parlak oluyor yada çorbalara yağ gezdirmek için biraz yakıp kullanıyorum ama içime de sinmiyor tereyağda pek pahalı ya siz mutfağınızda kullanıyor musunuz yoksa hiç sokmayanlardan mısınız? 

34 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kurabiyelerde kullaniyorum sadece ama çok  sık kurabiye yapmiyorum zaten yemeklere asla kullanmam
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben hiç kullanılmıyorum,kokusu tadı bana çok kötü geliyor
0 oy
tarafından
Bazen kullanıyorum bende pahalı diye ama aslında tereyağ daha sağlıklı ve margarin kokusu değişik geliyor bana. Yemeklere pek kullanmam ama,daha çok tatlılarda kurabiyelerde vs.
0 oy
(16,047 puan) tarafından
yeniden gösterildi
Arada kurabiyelerde ve tost için 2 ayda 1 paket anca gider. 1 kılo tereyağ her ay gidiyor ama pilava kızın yumurtasını vs
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Tatlı kurabiye yapmak için alıyordum arada tereyağ ile baş olmuyor cidden bu ara eşim kahvaltılık sardı kendine alıyor. Ben tereyağ ve zeytinyağı çok kullarınırım 
0 oy
(313 puan) tarafından
Hayır. Annem sadece kurabiye gibi yiyeceklere kullanıyordu. Tereyağı kullanalım onu kullanmayalım dedim. Kaç sene oldu annem de kullanmıyor zaten ben hiç kullanmadım.
0 oy
tarafından

Mümkün olduğunca tereyağı kullaniyorum cnm 

Ama ufaktan. Sana yağına alıştırmaya çalışıyorum kendimi.  Anneme ineği sattirmaya çalışıyorum satarsa sürekli tereyağına para veremem. Şimdi çocuğum olacak onun geleceği için kendimizi biraz kısıtlamaya çalışıyorum. 

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Evet hamur işleri için kullanırım yemeklere koymam
0 oy
tarafından
Abimler almışlar tereyağı 1 kilo.

Bide eşim memleketten istetmis.

Nasıl alistiysak margarinle,tereyağı bitsin diye uğraşıyorum

Hiç sevmedim
0 oy
(16,382 puan) tarafından
Hic kullanmadım 
0 oy
(8,238 puan) tarafından
Kurabiyeler harici kullanmıyorum
0 oy
tarafından
Hic almiyorum kullanmiyorum
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Hayır kullanmıyorum
0 oy
tarafından
Yemekleri tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum Tosta hamur işine de margarin kullanıyorum bol bol hemde kalp damar tıkanıklığı na bire bir bir ürün ama insan kullanıyor işte :))
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Yemeklerde değilde kurabiyeleri kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Kullanıyorum tereyağ sanki çok mu organik onun fa içinde koruyucular var maddeler var markette satılanlarda 
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Hiç kullanmıyorum. Bulyon ve margarin savaş açtığım şeyler arasındadır :D

0 oy
(976 puan) tarafından
Önceden kullanıyorduk ama şimdi kullanmıyorum. Tereyağ alıyoruz
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İmkan meselesi kzuum bn yerine gore degisiyo ikisinide kullaniyrm tereyag cok pahali herseye kullanirsak ooooo
0 oy
(748 puan) tarafından
Yemeklerde kullanmiyirum canm kayinvalidemin yaptıgi tereyagından kullaniyorum ve en baba tereyagından daha lezetli

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 189 göst.
22 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Bidahanne (5,428 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yaya09. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
28 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,392 soru

24,400,436 cevap

350,100 kullanıcı

...