+1 oy
264 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar ev taşıyorum yeni evimde asla yolluk yok yolluk almam gerek bebek odasına halı almam gerek birde eşinin çalışma odasi var ya oraya halı alacağım yada mutfağa. Şimdi taşınacağım ev soğuk yikanabilir halı alsam mutfağa çok mu soğuk olur çünkü çok kirleniyor? Diğer halilarida internetten bakıyorum bulamadım altı kaldırmaz değilde bu normal halılardan arıyorum yok nette var mı önereceğiniz bir site oyy oyy eksik bitmiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mutfağa ince yıkanır halı al onumuz yani nekadar soğuk olabilir ki kısa doğru da kalın halı alırsın yaz kış yaparsın 
tarafından
Evete baktım ısınmıyor birde kalın halı alırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutfağa ince halı iyi oluyor kirlenince hemencik yıkaniyor makinede. Taşıncağin ev ısı yalıtım varsa ve ara katsa çok soğuk olmaz mutfak. Olursada kışın kalın halı alırsın şuan yaz ince halı işini görür.
tarafından
Ara kat değil canım 2 katlı bina altım dernek dairesi yakmıyorlar  üst kat benim zaten yalıtımı var ama bakalım insAllah soğuk olmaz
tarafından
Insallah o zaman kış icin kalın halı üzerine halı örtüsü örtersin daha rahat olur senin icin
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Mutfaga siyah beyaz damask desenli iki tane kilim aciyorum hem guzel duruyor hemde haftada bir yikiyorum

tarafından
Bende çok batırıyorum halıyı o yüzden yikanabilir almak istiyorum
0 oy
(3,834 puan) tarafından
bizim evde aşırı soğuk oluyor. esim yalıtım var diyor ama bence yok. yazın bile yerler buz gibi. ev ısınana kadar kış geliyor. hali markalarının İnternet sitesine bak orda satis yapan vardır belki. ya da evkura falan bak orada da vardır 
tarafından
Sen nasıl halı kullanıyorsun canim
(3,834 puan) tarafından
benimkiler bayaa kalın canim eski tip
0 oy
(748 puan) tarafından
Caĺısma odalı bir ev dogal gazlıdır muhtemelen ve dogalgaźlı bir evde yaz kış ince hallı kullanilabilir canm bnce ince tercih et
tarafından
Evet doğalgazlı canım ama lojman alt kat dernek dairesi ve ben üstümde çatı. Alt üst boş birde oturduğum yerin etrafı açık yani soğuk oluyormuş ısınmıyormuş
(748 puan) tarafından
Ozamn cnm ince olur yazlık kıslık ayri kullanmalısın

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 995 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde BERÇEM (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
0 oy
9 cevap 288 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,856 puan) tarafından soruldu
0 oy