+1 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Ben kirlenince degisirin hemen ama kaynanam birsk iyice kirlensin der

Yatmadan temix degilse mutlaka degisirim 

20 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Batma derecesine bağlı 1 çikolata lekesi ise ellemem yemek yemeye devam ediyor çünkü ama baya kirletti ıslattı ise günde 3 kez değiştirdiğim oluyo hiç degistirmedigim de 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kirlenince ıslanınca hep değiştiririm
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Baya kirletti ise değişirim zaten lekeledi ise hep onunla da yatırmam gecelik alışkanlığı olsun değişmeye calisirim
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Bebeğim çok ıslatır üstünü günde 3 veya 4 defa değişir o. 9 aylık artık normal yemek de yediği için değiştirmek şart.  

Anam valla kaynann da bi alem değişmezse neden kirli bu çocuk olur sık değiştiği zaman da değiştirme bırak kirletsin derler :ermm:

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Günde 3 defa rahat değiştiriyorum. Yatarken zaten pijama takımı giyiyo mecbur temizde olsa kirlide olsa değişiyo
0 oy
tarafından

Kirlenince değiştiririm

• Bi lekesi varsa değiştirmem hemn biraz daha kirlenir öyle 
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Gece mutlaka değiştiririm pijamalarını giydiririm..gün içinde de abartısız 4 5 kere değiştiririm 
0 oy
tarafından
Bazen sabah degisitirdigmle yatana kadar kalır bir şey olmaz bazen de kusar ıslatır dışına çıkartır o zmaan hemen degisitiririm bazen 3 bazen 1 defa belli olmuyor o yüzden 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Her öğünden sonra degisiyoruz batiriyo çünkü arada şu çikolata falanda Döker. Günlük 4 defa garanti Allah tan havalar güzel hergun yıkıyorum çabuk kuruyor
0 oy
(54,193 puan) tarafından
küçükken kusuyodu suresi hic olmadi iki dakika da bile degistirdigim oluyodu simdi zaten büyüdü kesif oyun pesinde kirlendikce degistiriyorum iyice kirlenmesini bekleyip oyle tutamam cocugu
0 oy
(3,834 puan) tarafından
kızımın doğduğundan beri üstünün temiz kalması 10 dakika sürmüyor. küçükken çok kusardi kakasi çıkardı kıyafet yetişmezdi, büyüdü ek gıdaydi disti derken günde iki kere garanti değişiyor. 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Günde 4-5 sanırım
0 oy
tarafından
Gund E iki üç değişiriz çok kirletiyorlar çünkü 
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Kirlenince veya islaksa degistiriyorum onun dışında duruyor 
0 oy
tarafından
Kirlendiköe değiştiririm birde her gün akşam pijamasını giydirince çıkardıklarımı atarım banyoya sabah yenilerini giydiririm 
0 oy
(163,559 puan) tarafından
net gunde 3 kez bazen 4 kez bile degisiyo
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Sabah kalkınca bide yatmadan :))
0 oy
tarafından
Günde en az 3 kez değiştiriyorum havalar ısındı her gün de yıkıyorum 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bu saate kadar 2 defa değiştirdim şimdi yine kirlendi değiştiricem akşama kadar bakalım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 353 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 882 göst.
0 oy
35 cevap 1,042 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslemimmm (7 puan) tarafından soruldu