0 oy
291 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,233 puan) tarafından
Nasıl bişey kullanıyorsunuz. Benim halim oymalı supursende aralarda kalıyor çıldırıyorum. Ortmak istiyorum ama nasıl bir bez alcam bunların çeşitleri özellikleri olanları varmi

7 Cevaplar

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Var var bende bilmiyorum ama benim ki hep kalktı eşim sınır oldu buna 200 verene kadar hali alaydik dio
(9,233 puan) tarafından
En iyisi ben halıyı yakayım:)
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Yün halıysa sakın alma hiç bı örtü tutnuyo 
(9,233 puan) tarafından
Yün canım bizim orda derler gavur ölüsü gibi cirpilmiyor bile
(45,024 puan) tarafından
Aldım ben tutmuyo naylon makina halısını felan tutuyo yazlık ince halilardan alcam dediğin gibi ölü gibi cirpilmiyo bile
(9,233 puan) tarafından
Aynen öyle.bas belası.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim halin naylon karışımlı olmadigi sürece ne alırsan al kayar durur ben polarda aldım dijital baskı da aldım ikisi de birbirinden beter 
(9,233 puan) tarafından
Eee ozaman halıyla başım belada atarım bunu ben gördükçe sinirleniyorum
(9,610 puan) tarafından
Bende çok sinirleniyorum valla bi başını seriyorum diğer başını sermeye gidene kadar yine toplaniyo illallah ettim sersem bi dert sermesem halı çabuk kirleniyo..imkanın varsa halıyı değiştir ya ince halıların al yada naylon karışımlı kalın halı al bosu boşuna 100 150 lira örtüye verme çünkü kullanışlı.. ona o kadar para vereceğine azcık üstüne koy halı al daha kârlı
0 oy
tarafından
Ben sınır oldum en sonunda çıkarttım attım ya, hiç sevmiyorum ama çok kirleniyo halımda beyaz kenarı lastiklikler var instegramda evim home diye bi site de 
(9,233 puan) tarafından
Cildircam oymalı halıyı annem aldı keske biri bana deseydi bunda temizlik belli olmaz diye şupur dön içinde var biseyler
tarafından
Gırgırla gezcen sürekli o zamn. dediğim siteye bak isterse  misafir geleceği zamanda çıkarıp atarsın
(9,233 puan) tarafından
Bakayım bı.
0 oy
tarafından

Seneler evvel 

image diğerleri 50yken bunlaei 90dan almistim.

Harbiden de. 5 senedir çok memnunum şuan bunlardan yok

0 oy
(93 puan) tarafından
Valla halı örtüsüne para vereceğine yeni hali al daha mantkli bn çok pişmanım halı örtüsü aldığıma 
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım lastikli çok kullanışlı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.
0 oy
4 cevap 249 göst.
16 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,509 soru

24,155,963 cevap

335,111 kullanıcı

...