0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar Sezeryan doğum yaptım doğumdan sonra elimden geldiği kadar emzirmeye çalıştım göğüs ucum aşırı küçüktü eme eme 1 i büyüdü dogumdan 3. Günü sütüm geldi diğerini de veriyordum ama diğerini almıyor biraz mama damlatıp emzirmeye çalıştım mamayı yeyip bırakıyor gece uykuluyken emzirmeye çalıştım biraz biraz emiyor ama yine de tam emmiyor ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Canım ısrarcı olmalısın  yoksa o göğsündeki süt azalır bir daha tutmaz
(190 puan) tarafından
Veriyorum ama Almiyor uykuluyken çok az emiyor öyle deniyorum 2 göğsüm de göğüs ucum da yok gibi çok zorlanıyor 1 ini zorla alıştırdm süt heluyor 1 inden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de hep öyleydi o göğsünü ters ver bebeği koltuk altına alarak ver hem ordaki damarlar açılır sütün çoğalır hem de bebek öteki memeyi emdiğini sanıp emer benim oğlum sol göğsümü hiç sevmedi bu 5-6 Ay devam etti zorla emzirdim hep bıraksam ordaki süt gidecekti daha hâlâ bazen solu verince emmez sevmez 17 aylık oldu 
(190 puan) tarafından
Zorla da olsa veriyorum almıyordu bı de senin dediğin gibi yaparım cnm
tarafından
Bebeği ters emzir bak o çok işe yarıyo göğsün acır biraz başta ama bebek emiyo en azından sütün gitmez nasıl olacağını bilmezsen YouTubedan bak ben tam tarif edemedim
(190 puan) tarafından
Aynn bakarım cnmm
0 oy
tarafından
Benimde öyleydi hatta benimkinin ucu hiç yoktu içine gömüktü açken ilk onu verdim emmedi 3 4 gün yarım saat uğraştım emsin diye sonra tuttu kendisi ısrarcı ol biraz
(190 puan) tarafından
Cnm göğsüm de göğüs ucum da hiç yok gibi dediğin gibi bnmki de içe dönüktü 1 ini zorla tuttu şimdi emiyor süt de az olsa geliyor bnde cok vermeye çalıştim 2. Yi de alsın diye çabalıyorum
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Benimde öyle birini eme eme çıkardı  Şimdi 35 gunluk ikisinide emiyo ama ucu hala çıkmadı şırınganın ucunu kes çek göğsünü ucu çıkınca ver ağzına tutar  canım bu arada hayırlı olsun sağlıkla hayırlıca büyüsün yavrun
0 oy
(603 puan) tarafından
Valla aynı durum bende de var 4 günlük daha oğlum pompa aldım manuel onla uğraşıp zorla emziriyorum
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Ilk tutmadigini ver şimdi tutmazsa birdaha hic tutmaz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 425 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
16 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merve3304 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 525 göst.
0 oy