0 oy
632 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızlar çok kötüyüm hep ağlıyorum. Postları mı Okuyan bilir beni. Baba evine döndüm üç aylık kızım var. Sütüm kesildi kızım çok küçük mama veriyorum . Stres üzüntü beni maf etti. Çocuklarının ihtiyaçlarını bile almıyor baba evine geldim diye. İki aydır aramadı bile çocuklarım nasıl diye sormuyor. Boşanmak istiyorum artık dayağı küfürü baskısı bitmedi bitmeyecek yoruldum artık. 

5 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aynıyız bacım birde arkandayım annem diyen, hangi arabayı alsak kardesine 80 bin TL birikimi var diyen annem gelme ayrı odalarda oturun diyor bana. Sütüm kesildi kesilecek sapır sapır emen cocuga mama vermeye basladım yetmiyor artık 
(2,319 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Hayırlısını nasip etsin Rabbim. Herşey bir imtihan ve bir ders.
Annemin akılsızlığı da o oldu işte güya uzağa gitmesin yakınımda olsun dedi ama sonra oda pişman oldu. İyiki diyorum iyiki o adama birdaha çocuk yapmadım da perişan etmedim. Kızıma çok şükür sahip çıktım her zamanda çıkıcam inşaAllah. Ve gerçekten akrabalar birçok şeye sebep oluyor bende nişanlıyken teyzemin oğlu beni tehdit ediyordu sen beni istemiyorsun sevmiyorsun evlenince görürsün fln diyordu anneme söyledim üzüldü ama amcalarımdan korktuğu için sustu hep. Hamdolsun Rabbim bir kapı açıyor her zaman..
(9,232 puan) tarafından
Şimdiki eşinden memnunsan geçmişe çizgi çek.
(12,026 puan) tarafından
Bacılar yazamadım.
Bu adam boyle degildi evlenene kadar. Ne asık ne sahip cıkardı anlatamam. Ailemden cok yorulmustum aksam yemek yaparım annemin yemek yapma huyu yoktu hep cay ekmek yedirtirdi bize. Yemek yaparım kardesime yediririm sacıma yapışır uyurken yağ olmus mutfak diye halbu ki siliyorum bütün evi kücğckkenden ben temizledim hep dip temel. Annem o arkadas bu komsu gezdi sürekli teyzemlere oturmaya gitti. Bende bunlardan kacmak istedim evlendim 20 yasında baktım seviyorum diyor gidicez yurt dısına diyor evlendim. O aileci olmayan bırakıp gidecegiz bunları diyen adam bir anda ablacı cıktı ablamda ablam dedi o da kardesimin evi dedi herseye karıstır. Kızıma evlendigimin 4. Günü gebe kalmışım. Ne bileyim ben daha hemen cocuk istemiyorum dedim ben korunurum dedi bir halt yapmamıs. 2. Si daha zaten 4 aylık 7 senelik evliyim. 2 de saglık ocagından hap alıyordum hap alıp dururken oldu. Napayım babası bu diyip masuma mı kıysaydım. Yapamadım. Evlendik bahane edip işi bıraktı, sürekli ablama gidelim dedi işten bir gelir kapıyı acarım ablası kocaman bir cantayla kalmaya gelmiş bize. Ne dersin? Kadınlarla konustu yapmadım dedi ***** annemde yapmamıs TIR diyo. Meslegim elimde üniversite okudum. Cocuk olmasa ıkı dk durur muyum acaba bu zaman kadar bes kurusum yok calısmaya baslasam ne olacak bakıcı para dicek, ev tuttacam peşinat depezıto dicek bana ev sahibi esya nerden alacagım bunları dusunuyorum hep. Annem gelme diyor adlı adınnca neymiş adam dermiş ki annesi gel dedi ayırdı delmeden takar bana konusur diyor
(9,232 puan) tarafından
O nasıl abla öyle vazgecilmex yani n e
(2,319 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.  Çocukların biraz daha büyüyünce çalış çocuklarınla kendine bakarsın. Malesef ailemizi de kendimiz seçemiyoruz ve gerçekten bazı erkekler sonradan gerçek yüzlerini gösteriyor.
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Üzüldüm. Ama sen annesinin bebeğin için sabret elbet hak yolunu bulur bosanirsin
(163 puan) tarafından
Artık tükendim çok kötüyüm boşanmak istiyorum boşanmıyo da.
(9,232 puan) tarafından
Sana  eziyet edecek aklınca ama bebeğe oluyor olan. Neden bosamiyormis erkekliğin sen odun mu verirmis edepsiz ya.
(163 puan) tarafından
Boşanmak istemiyorum diyor çocukları alırım vermem sana.
0 oy
tarafından
Böyle baba olacağına hiç olmasın 
(163 puan) tarafından
Bende ona aynı bu cümleyi söyledim. Senin gibi baba olmaz olsun
tarafından
Hak etmiş canım Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsn canım  Hayrli kapılar açsın 
(163 puan) tarafından
Amin sağol canım benim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,297 göst.
5 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 709 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 601 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,916 cevap

329,221 kullanıcı

...