Bacılar yazamadım.
Bu adam boyle degildi evlenene kadar. Ne asık ne sahip cıkardı anlatamam. Ailemden cok yorulmustum aksam yemek yaparım annemin yemek yapma huyu yoktu hep cay ekmek yedirtirdi bize. Yemek yaparım kardesime yediririm sacıma yapışır uyurken yağ olmus mutfak diye halbu ki siliyorum bütün evi kücğckkenden ben temizledim hep dip temel. Annem o arkadas bu komsu gezdi sürekli teyzemlere oturmaya gitti. Bende bunlardan kacmak istedim evlendim 20 yasında baktım seviyorum diyor gidicez yurt dısına diyor evlendim. O aileci olmayan bırakıp gidecegiz bunları diyen adam bir anda ablacı cıktı ablamda ablam dedi o da kardesimin evi dedi herseye karıstır. Kızıma evlendigimin 4. Günü gebe kalmışım. Ne bileyim ben daha hemen cocuk istemiyorum dedim ben korunurum dedi bir halt yapmamıs. 2. Si daha zaten 4 aylık 7 senelik evliyim. 2 de saglık ocagından hap alıyordum hap alıp dururken oldu. Napayım babası bu diyip masuma mı kıysaydım. Yapamadım. Evlendik bahane edip işi bıraktı, sürekli ablama gidelim dedi işten bir gelir kapıyı acarım ablası kocaman bir cantayla kalmaya gelmiş bize. Ne dersin? Kadınlarla konustu yapmadım dedi ***** annemde yapmamıs TIR diyo. Meslegim elimde üniversite okudum. Cocuk olmasa ıkı dk durur muyum acaba bu zaman kadar bes kurusum yok calısmaya baslasam ne olacak bakıcı para dicek, ev tuttacam peşinat depezıto dicek bana ev sahibi esya nerden alacagım bunları dusunuyorum hep. Annem gelme diyor adlı adınnca neymiş adam dermiş ki annesi gel dedi ayırdı delmeden takar bana konusur diyor