0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (564 puan) tarafından
Kızlar bana yardım edin. Kızım 2.5 yaşında artık tuvalete alıştırmak istiyorum. İlk çocuğum Nasıl yapacağım bilmiyorum. Sizler nasıl alıştırdınız? İlk aşamada ne yapmak gerek? Geceleri de çok işiyor halen bezine geceleri nasıl olacak? 

3 Cevaplar

+2 oy
(2,123 puan) tarafından

Öncelikle bezi tamamen çıkar ince bi pantalon giydir ben lazımlık aldım kolayıma o geldi egilip kalkamıyorum hamileyim neyse sürekli çiş varmı dedim yeri geldi yanına bende çömeldim kızını gözlemle zaten belli ediyolar hemen kendin oturt ilk gün kazalar olcak tabi hiç kızma bebeklerinide oraya oturrtur o gormeden su dök aa ciş yaptı alkış felan de baya baya sevin hevese gelsin kızın asla pes etme ben 1 haftada ogrettim şimdi klozete oturtturuyoruz sifona basmak hoşuna gidiyo

Geceye gelicek olursak gecede bez baglama yataga alez tak gece 1 kere uyandırabilirsen uyandır uyanmazsa sabah uyanır uyanmaz dogru tuvalete oturrttur gece yatmadanda oturttur çiş yapınca babasına felan soylettir babasıda alkışlasın bizimkuş var ona bile söylüyoruz her tuvalette :D kızım 23 aylık bu arada 

Ee bi artıyı hakettim <3

(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol deneyecem
tarafından
Masallah erken ogrenmis
(2,123 puan) tarafından
Saol canım ilk 3 gün zorlandım bende pes etme derecesine geldim ama etmemek gerekiyo
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnm kız 3 yaşı doldurmaya 2 ay vardi alistirdigimda yani ben zorlandim.1 ayda alıştı ustelik 7 aylik hamileydim çok zorlandim.Çok sabir gerekiyor .. .
(3,895 puan) tarafından
Her bebegin gelişimi farkli kimi bebek 2 yasinda ogreniyor kimisi bnmki gibi 3.Yani stres yapma insallah öğrenir ..
0 oy
(54,526 puan) tarafından
gecen sene denedim korktu zorlamadim simdi klozete oturtuyorum yaptim deyip kalkiyo cadi yapmiyo birkac gun sonra baslicam bende 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma94 (35 puan) tarafından soruldu