0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 6 ay 1 haftalik oglum yumurta yedirdim pişik oldu ne yapmaliyim

6 Cevaplar

0 oy
(375 puan) tarafından
Yumurtanın sadece sarisini verdiniz değil mi? Eğer allerjik özellik göstermişse vermeyin 1 ay kadar sonra sadece sarisini tekrar verin.  Şu an için ağır gelmiş yumurta sanırım 
tarafından
Evet sadece sarisini verdim
Ara veriyim bakalim  biraz  ama simdi kahvaltı olarak ne verebilirim
-Reklam-
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Beyazinimi sarışınım verdin sanmam yumurtanın pişik yapacagini
tarafından
Sarısını cnm
0 oy
tarafından
Yumurtadan olduğuna eminsen canım verme bir kaç gün pisigi icin de sudocrem varsa ondan sür travazol krem varsa oda iyi gelir canım geçmiş olsun 
tarafından
Yani yumurta yemege baslayinca oldu sanki hametan iyi geliyordu cnm kizarinca falan sürüyordum ondan sürüyorum yine
tarafından
Sık sık sür canım çabuk geçer inşallah bir surede yedirme yumurta benimde sonradan sorna ya çıktı yumurta alerjisi bende hiç yiyeyem bebim de gogsum kabarıyor anında
tarafından
Ya.bende mi yemesem cnm.acaba
tarafından
Eğer alerjisi varsa suttende geçer cnaim bir süre sende yeme bakalım en erken üç güne engelli ediyor kendini zaten
0 oy
(815 puan) tarafından
Bende emziriyorum ne zaman haşlanmış yumurta yesem çocuk pişik oluyor sancılanıyor kakasını yapamıyor takip et sende canım bebeklere ağır gelebiliyor
tarafından
Evet ya bizede ağır geldi:/
0 oy
tarafından
Yumurta pisik yapmaz alerji yapar sadece canim o cisinden yada buyuk abdesinden olmustur benim kizimdada oluyor 5 dakka gormeyim yeterki
tarafından
Bu ara biraz kabiz gibide ek gidaya geçtiğimizden acaba dedigin gibi buyuk abdestinden mi
tarafından
Olabilir canim sen bezini bekletme takip et cunku benim kızım hep o yüzden oluyor
0 oy
tarafından
Bebislerimizin aynı ayda olması:))
tarafından
Sende basladin mi cnm ek gıdaya
tarafından
Evet canım ama çok vermiyorum daha çok emiyor

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 765 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamira (10,489 puan) tarafından soruldu
+2 oy