0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (923 puan) tarafından
Kızlar geçen ay sağlık ocağına gittim 5 aydır regl olmuyorum dedim aylık öne kullandığımı söyledim kaç aydır dedi 19 ay oldu dedim erken menepoza hazırlıyor vücudu çok uzun süre kullanılmalıdır dedi bırak iğneyi dedj bu ay vurulmadim vücudum toparlasin spirali önerdi hormonlu olanını kullan dedi onu deniycem şimdi size sorum spiral taktırmaya giderken hasta olmam gerek bide hormonlu spiral kilo aldırirmj regl geciktirir mi bide devlet hormonluyu karşılıyorum deneyimi olan paylaşırsa sevaba girer:)

2 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Allah Allah neden hormonlu dedi ki 

Aksine hormonlu adeti keser sen zaten olmuyomussun.

Ben normal hormonsz bakır spiral taktırdım 6 ay lekelenme ve çok âdet gördüm doktor devam ederse çıkarıp hormonlu taktiralm demişti

6 aydan sonra kesildi şükür
(923 puan) tarafından
Ne bilim canım doktorlarda şaşırdı o değil iğneyi bıraktım bide ya ne onerirsin
(3,443 puan) tarafından
Dayım eczacı bı gün açık açık konuştum dedi en sağlıklı su prezervatif

Bende iğne kullandım bıraktım onun üzerine spiral taktırdım çok memnunum ya tavsiye ederim çok rahat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok adet gördüğüm için doktor bana hormanlu spiral tavsiye etti onu devlet karşılamıyor kendin aliyorsun 3 yıl oldu taktirali adet gormuyorum sade  bir yada iki ayda çok az geliyor bir gün sürüyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 310 göst.
25 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suullee (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
0 oy
2 cevap 169 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Suullee (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,270 soru

24,383,064 cevap

348,883 kullanıcı

...