0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her sabah işe gitmek için otobüse biniyorum eve ev ile iş arası 20 dakika otobüs ile gidince otobüse bildiğim zaman herkes gobegime bakıp sırıtiyo da bi Allahın kulu buyur otur demiyo iş çantam var o zaten kendisi ağır böyle dik dik bakmalarına deli oluyorum ya sizin oralarda da öyle mi

7 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Otpbüste ön kapıdaki ilk 4 koltuk biz hamilelere ayrılmıştır şöföre söyle kuzum kaldırsın 
tarafından
Ya o tarafa hep yaslılar oturuyo şimdi 65 yaş üstü bedava olduğu için herkes çarşıya cikiyo ve bu hep işe gidis saatlerinde oluyo teyzeler zaten gezege gidiyo kendi aralarında hep konusuyorlar gençler desen kulaklık takip dışarı seyrediyo anca işi de bırakamam para lazım ama çok bunaldim artık her sabah ve her akşam aynı :(
(5,328 puan) tarafından
Sen izde kuzum ben arsızlık yapıyordum artık istiyırdum yada başım döner gbi numara yapıyordum artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olmaz olur mu büyük kızıma hamileyken tramvayda ayakta giderken tansiyonum düştü bayilacam eşim.zor tutuyo adamın biri sağolsun yer verdi gel bacım otur diye bi baktım yaşlı bir adam geldi hepimizi yitirdi oturdu o yere şok olduk baktim kavga çıkacak dedim gel allah aşkına inelim surdan bi temiz hava alalım yine bineriz indim azıcık dışarı da oturdum hava aldım da kendime geldiydim 
tarafından
Valla yaslilarin işi gücü gezmek zaten bende otobüste duyuyo4um 65 yaş üstü bedava ya biri diyo yok çarşıya kahveye gidiyorum teyzeler desen ay şu gezege gidiyorum sabahın köründe ve tam 6da iş çıkış saatinde dönüyorlar valla deli oluyorum her gün ya
tarafından
Keisnlikle bende sınır olurum 65 yaş üstüne bedava yapmak yerine öğrencilere bedava yapsınlar o çocuklar yazık sıcak demeden soğuk demeden eşek ölüsü çantalarla okula gidip geliyorlar kimi yemek parasından kısıp da otobüse tramvaya biniyor hamileler keza öyle bence rapor alıp hamilelik süresince bedava biniş haklarının olması lazım
0 oy
(855 puan) tarafından

Ah ahh en büyük dertlerimden biri. Oturup oturmamak cok problem degil ama insanin karnina canavar gibi bakmalari yoruyor vallahi... erkeginden kadinina gencine yaslisina kadar oylece bakiyorlar. Gecen gun kanguruda cocugu olan bi kadin yer verdi bana sen düşün :)

tarafından
Ay evet ya sanki kendileri baska yerden çıktı ne giyersem giyeyim cikiyo sonuçta bana da öyle kucağında çocukla oturam bi abla vermişti işte onlar biliyo anlıyo insan halinden tabi
(855 puan) tarafından
Sorma gecenlerde artik isyan ettim. Dedim erkeklerin esleri kardesleri hic hamile kalmadi, kadinlarin da kendileri ya da kizlari hic hamile kalmadi dedim. Hala umurlari degil :)
tarafından
Evet keser döner sap döner gün gelir hesap döner derler elbet anliyacaklar :)
0 oy
tarafından
Nerdeyse doğuracam bende calisiyordum mubarek ramazan ayinda bile yer vermiyorlardi terbiyesizler bana bu gun kadar yer verenlerin cogu yasi gecmis teyzeler sagolsunlar
tarafından
Valla bana bakıp anca sırıtiyolar göbeğimi öyle inceliyolar ki rahatsız oluyorum
tarafından
Ben hep diyorjm biner binmez bes dk icinde yer vermezlerse sonradan verirlerse hayatta oturup da onlari zoraki sevaba sokmam
0 oy
tarafından
BEN İSTANBUL DAYIM HİÇ YAŞAMADIM BÖYLE SORUN ZATEN HAMİLE GIBIDE DURMUYORUMKİ BENİMDE SORUNUM BU BİRDE PEK KİMSE KALMADI HERKES TATİLDE BUÇUĞU BURDA İNSANLARIN  AMA TABİ BAYILACAK GİBİ OLSAM AYAKDA DURURKEN HEMEN YER İSTERİM VEREN OLUR 
tarafından
Ben küçük sehirdeyim bide ona rağmen yaşıyorum ya
tarafından
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DEMEKKİ GÖRGÜ KURALLARI SIFIRIN ALTINDA ORDAKİLERDE BİZİM BURDA HEP KALKAR HERKES KARNI BURNUNDA KADIN OLSUN ÇOCUKLU BAYAN YAŞLI KADIN OLSUN FALAN SAOLSUNLAR RAST GELMEDİM AMA ÖYLE BİŞEY OLSA YER İSTERİM BEN
0 oy
(995 puan) tarafından
Ben modelindeyim ama böyle bi sorun yaşamadım şükür ne zaman binsem yer verirler hamile olduğum için 
0 oy
tarafından
Birde başkent de insanlar saygısız birbirinizi umursamaz derler 1 gün ayakta gitmedim hamilelik sürecinde herkes yer verdi 
tarafından
Ben de küçük şehirde oturuyorum 10 dakika da bir otobüs geçmesine rağmen insanlar böyle
tarafından
Zihniyet işte merhamet anlayış olması laızm insanda hamilelik öncesi bu yaşıma kdr yaşlı varsa bir dolmuşta asla otururarak gitmem yada hamile anlayış lazım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
2 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Damla berna (2,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 305 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,121 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,133 soru

24,082,367 cevap

331,269 kullanıcı

...