0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne desek hakkı ödenmez. Allah razı olsun bugün WhatsApptan kartını arkalı önlü atmış ki çocuklarımın bir ihtiyacı olursa alayım diye. Teşekkür ettim hayır dedim kaç kez aşırı derecede ısrar ediyor al diye. Bugün kızım kaç gündür uyumuyor diye kendisi götürdü bakmaya. Ne zaman bir yere gitsek kızıma o bakar. O yedirir o altını temizler. Para konusunda kızıma ve oğluma bu bayram 200 lira para verdi. Oğlumu desem kendi evladı gibi sever. Ben ona çok üzülüyorum bu hayır mübarek günlerde ona dua edin onun özel hayatı olduğu için anlatmak istemedim ama bol bol dua edin ona lütfen. Çok büyük sıkıntılar çekti o. Allah yardım etsin ona. Çok güzel kalpli bir insandır. Nerde kimsesiz çaresiz görse koşar. İçinde hiç kötülük yoktur. Ama yüzü gülmedi canım kardeşimin. Allah o ve onun gibi insanların ayağına taş deydirmesin. Çok gariptir benim ablam. Bugün kızımın kazağı yırtık diye önlü arkalı kartını atmış geçen sene bir çocuk bana bayramlık al diye yalvardı. Benim üstümde hiç para yok diye anlamamıştım. Ona anlattığımda eğer o çocuğu görürsen beni çağır demişti. Çağırsam koşa koşa gelir biliyorum. Allah öyle vefalı vicdanları insanları başımızdan eksik etmesin inşallah kurban olduğum Allahım her insanı vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın. 

15 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Benimkide çok iyi masallah diyelim
tarafından
Maşallah canım benim
(9,232 puan) tarafından
Burda okuyorum bazen diyorum Allahım ben cennete düşmüşüm iki görümcem var maşallah kızı gibi görürler beni belki yaşları büyük diye ama çokta değil yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne mutluuuu

Rabbim dertlerine derman olsun Gönlünün  muradını  versin inşallah 
tarafından
Amin canım benim inşallah Allah herkese iyi insalar nasip etsin ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim gonlunun guzelligine merhametine gore karsiligini versin insallah gorumcenin canim 
tarafından
Amin kuzum çok teşekkür ederim duan için. Allah yardım etsin ona manevi olarak
0 oy
tarafından
Maşallah ne kadar iyi kalpli bir insan genelde böyle kişilerin imtihani ağır olur Rabbim ne sıkıntısı varsa yardımcısı olsun inşallah :)
0 oy
(78 puan) tarafından
Rabbim insAllah hakkında hayırlı olanı nasıp etsin en kısa zamanda yüzü güler insAllah
0 oy
(14,194 puan) tarafından
İyi insanların sınavı bitmiyor Rabbim onunda gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Allah razı olsun ne güzel benim de 10 görümcem var kayınperim e gittiğim de el üstünde tutarlar beni çok mutlu olurum 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Maşallah ya Allah ne derdi varsa yardım etsin inşallah 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Rabbim ne sıkıntısı varsa gidersin hakkında hayırlısını nasip etsin inşaAllah
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Zaten iyilerin yüzü gülmez ki bu hayatta 

Rabb'im gönlünün güzelliğini hayatına da versin inşallah
0 oy
tarafından
Böyle insanların şansı olmuyor malesef canm . Hayatta iyi olanlar ağır dertlerle sinaniyor. Allah dertlerine bin derman versin 
0 oy
(4,521 puan) tarafından
Allah gönlüne göre verir inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 397 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 951 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mertbgt (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,875 göst.
29 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melodi senfoni (2,515 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 547 göst.
14 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,757 cevap

330,816 kullanıcı

...