Esimin arkadasi her gece her sabah bende artik onuda gectik cisini yapar su dokmez bugunde beyfendi buyuk abdestini yapmis oylece bırakmış ... Allah askina erkek cocuklarina oturarak isemeyi ogretmeli bir insan 30 yasina gelmis daha ogrenememis delirticekler beni sonunda ben her gun *** cis temizlemekten biktim ya
Canjm seni okudum cokta uzuldum dua ediyorum senin icin insalar iyi niyetle boyle olmaz esim kabul etmezdi esin soyle biriymis diyip duruyor daha da üzülüyorsundur bunlari okuyunca Rabbim yardimcin olsun esin hatasindan dönsün ama sozunu dinledigi sevdigin birisi varsa makul birisi ona ac derdini belki çözüm bulur veya doktorun erken dogum riski var yerinden kalkma falan desin rica et konuş durumunu anlat belki oyle bi cozum bulunur Allah goruyo seni tez vakitte gider o yuzsuz insanda insallah
Eşinizin arkadaşı bekar mı ? Yada yurtsuz yuvasız mı sizde ne işi var ?
Canım sen geçen günde böyle bir konu açmıştın demi kizin var di mikrop kaptı ya kusura bakma ama esindede ne mide varmış me münasebet geliyor her gece
Benm eşim kardeşini yatılı almıyo eve eşin nasıl getriyo arkadasini ayrica soyle esine baskasjnin pisligini temizlemek zorunda degilsin
Gecen gunde yazmistin sen okurken esim yanimdaydi ben yok artik.dite tepki verincen ne oldy dedi anlattm o nasil adammis oyle karisinin yaninda mahreminde bekar adamin ne isi var her gece hamile bide buyuk cocugu var kadin hakli dedi yani bi erkem boyle dusunur zaten seni dusunmuyosa hizmet etmene yorulmana acimiyosa en azndan kiskanir da uygun gormezde getirmez yani eve ama esin fazla rahat kardesim
Olacak iş değil. Kocanla oturup ciddi ciddi konuş,tartişma bağrışma şeklinde değil de. Artik gelmesini istemiyorum bu eve de. Kocan orali olmazsa aile büyüklerine anlat bu durumu ve yardim iste çözmek için
Ne igrenc insanlar varya temizleme kz esin gorsun o pisligi bu ne derse getrdigin pisligin pisligi dersin bnm midem bulaniyor temizle kendn de temzleme ayrica kaynanan kaynatan yok mu sikayet et onlara elin adaminin ne isi var her gece her gece allah korusun hadi gozu kaysa hadi çocuğuna dikse gozunu deviri goruyoruz tvde nelr duyuyorz hergün hergün
Ya yemin ederim okurken şok oldum. Bu nasıl bi eş. Başka bi erkeği eve getiriyor. Hiçmi kıskanmıyo. Bu nasıl bi saçmalık . Allah akıl fikir versin. Ben senin yerinde olsam o adam her kimse derim bidaha benim evime gelme istemiyorum. Bu nasıl bi saçmalıktır . Adamın pisliğini temizlemek nedir yaa . Yemin ederim okurken sinirden çatladım.
Naptın canım bu durumdan kurtulabildin mi
ne olursa oksun esinin yaptığı cok ayip insan esini kiskanir ya eve gece gündüz evlatlik gibi misafiri tasimaz heleki hamilesin hatirladigim kadariyla bir evladin daha vardi. gelen misafir insan olsa cekinir gelmez zaten degil tuvalet egitimi olsun
Canim hayretle okuyorum konunu.iyi sabrediyorsun.sen ona hizmet etmek zorunda degilsin ki hamilesin en basta.kocan günahina giriyor.o da biraz dikkat etsin sanki mahsus yapiyor.elin evinde biraz cekinir insan.
Valla canim eşin neden ısrarla bu adama sahip çıkıyor onu anlamak lazım. Demekki adam neler konuşuyor eşine ki sana hamile haliyle acımıyor hiç yani. Şaştım kaldım inanki. Esin de o adam da hiç normal değil anlaşılan. Madem her şeyi yaptın çık git bir süre babanın evine ikisi yaşasınlar mutlu mesut.
Çok sabırlı birisin ben olsam 2 veya 3 defa denk gelsem yüzüne söylerim eşimin yanında derim neden yıkamadan çıkıyosun su mu yok sessiz kaldıkça daha pisleşir insanlar ben hep buna şahit oldum çünkü tanımadığım birinin pisliğini temizlemektense gider yüzüne söylerim daha iyi
Cnm okudum inan bı hoş oldum sen arkadaşına desen benim erken dogum riskim var anlayışlı olup gelmesen diye söylesen yada onlar gelince umursamaz davransan ayak ayak üstüne uzatsann yatsan uyur numarası yapsan ne bilim evi pis biraksan laf carptirsan ya esinde bı değişiklik yok bişey yapmıyor sen her yolu denesen kızına o adamın eşinin yanında kızım tuvaleti yikadinmi bak ben egilemiyorum temiz bırakin tuvaleti diye ne diyecegimi nasıl yardımcı olacağımi şaşırdım Allah yardımcın olsun cnm su hamilelere eziyet edenlere Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın ya
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bir durum bence eşine karşı tavır al küs konuşma o gelen misafirde diyemiyorum arsız adamada surat yap hiç hoşgeldin felan deme anlasın artık senin onu istemediğini
kocanin kardesi olsa hadi neyse bisey demezdim ben olsam ama bu olmaz cok ayip gecen esim arkadasi dugune gelmisti bi gece bizde kaldi cocuk cok temiz bide yinede esimle iki gun kus kaldik
1,488,067 soru
24,324,566 cevap
345,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın