0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
İyi geceler hanimlar sanliurfa da 600 yatakli eyubiye hastanesinde memnun kaldiginiz kadin dogum doktoru bildiginiz varmi.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Avni kılıç çok iyi bir doktor öneririm ben sadece orda muayene ye gidiyordum doğumumu özelde yaptım
(48 puan) tarafından
Tskler canim bn de ilk cocugumu meydanda yaptim da bunda deete gidecem
tarafından
Bende sezeryan doğumumu doktor yaşar yalınkılıç ta meydan da yaptım siz hangi doktor da yaptınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günel Akbulut çok iyi canm 4-5 defadır ona gidiyorum gayet iyi 
tarafından
ilgileniyor canm bebegin cinsiyetini kilosunu boyunu ben sormadan söyledi hep .  Şikayetin varsa daha bir özenli davranıyor .
tarafından
Birazda şans meselesi ya ben kime gittiysem memnun kalmadım ama bu iyi
(48 puan) tarafından
ay iyi bari ya.sezeryan hakinda bilgin varmi nasil yaoiyor bari bnde ona giderim ayin 24 ne randevu aldim
(48 puan) tarafından
Dogrudur vala bn kac defa aciline gitim iyilerdi.kimsede ters bi hareket gormedim.normalde kotuluyorlar orayi ama kurtaj.oldugumdada baya iyilerdi sanki ozel hastane gibiydi
tarafından
Yok valla canım sezeryan konusunda  bilgim yok  ama muayene esnasında ilgilidir .  İyisi de var kötüsü de var ya hangisi denk gelirse ben ilk hamileliğimde  bazen iyi hemşire denk geliyordu ilgileniyordu. Bir kaç defada kötüsü denk geldi azarlayip bağırıp çağırıyordu o birazda insanın kendi şansına bağlı . Allah doktorun da hemşirenin de iyisini çıkarsın karşımıza
0 oy
(2,493 puan) tarafından
O hastane nerde acaba? Ben bi 500 yataklı mehmet akif inan'ı biliyorum bir de eyyübiye'de 800 yataklı araştırma hastanesini
(48 puan) tarafından
Pardon canim.800 yatakli olan
(2,493 puan) tarafından
Anladım ben orda hiç gitmedim canım kadın doğuma
(48 puan) tarafından
Bende sezeryan olcam.2
 Cocugum dedim bari memnun kalindik bi doktor olsun
(2,493 puan) tarafından
Anladım canım sadece çocuk doktoruna gittim başka da gitmedim. Ama eşim üç yıl önce falan ameliyat oldu orda odaları falan çok güzeldi

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
+1 oy
4 cevap 80 göst.
+1 oy
5 cevap 97 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,858 soru