+1 oy
278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Oglum 30 aylik bugun ikindin tuvalet egitimine basladik uzun zamandir birlikte gidiyoduk ben gosteriyodum sifona falan basiyoduk bugun ilk kez bezi cikarttik klozete aparat aldim oturmamm diye agliyodu smdi enazindan oturuyo fakat yaptikdan sonra yaptim diyo hic kizmiyorum guzel dille babasiyla goturuyoruz 3 kere cisini 1 kere kakasini yapti alisirmi sizce boyle devammo etmeliyizz 1 hafta sabretmem gerektigini biliyoeum siz nasil ogrettiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Bununla alakalı post açtım istersen profilinden bakabilirsin
(92 puan) tarafından
Kesinlikle bakicam
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm ilk zamanlar sık sık hatrlattim birde yanina klozeti olan bir bebegi vardi onu koydum her seferinde onuda goturdum.sadece altina kacirrsa hiic kizma onemli degl birdaha tuvalete yaaprsin de ennde sonnda alisacak.insallah hemen alisir.
(92 puan) tarafından
Insallah canimmm cok sagolll
(3,101 puan) tarafından
Ben ilk zamanalr gece bagladim.sabah o uyanmadan ciakrdim.gecede uyuduktan snra taktim ki takmadim sansin.baktim yapmiyor 3 4 gn snrs g3cede bezlemedim hic.
(92 puan) tarafından
Oyle yapicna gecee anlamadii dwgilmib
(3,101 puan) tarafından
Yok bi kac kere sabah uyanamadm farketti anne bez baglamssn dedi ayy kizim teyzen baglamis yaa simdi.kizicam dedm.kendi kizdi hatta neden bagladin dye:)
(92 puan) tarafından
Oyy yerim yaa darisii bizim basimizaa o zamannnn :)
0 oy
(3,895 puan) tarafından
İlk hafta zordur sürekli kaçırır kac tane kulot batti çöp oldu.Allah sabir versin ..(
(3,895 puan) tarafından
Sen surekli götür cok zor evet.. Ama pes etme sen kararlı olursan o da bezi birakma ya istekli olur.
(92 puan) tarafından
Bayaa kararliyimm 31 haftalikda hamileyim dogumdan once ogretmem lazimmm pes ederim diye evde bezide bitirdimmm insallah basaririz bizdee siz kac gmde ogrendinizz
(3,895 puan) tarafından
Benimki 1 ay dolunca öğrendi.Bende o sira 7 aylik hamileydim 25 haftaliktim egitime basladim 30 haftaliktim o zaman öğrendi.
(3,895 puan) tarafından
Yalniz sunu soyleyim ogrenince hevesle ilk ay kendileri tuvalete gidiyorlar şimdi sıkılmış ben goturmeden gitmiyor gidince tuvalete yapiyor Allahtan yani ogretsen bile işin bitmeyecek :(
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Lohusaligimda tuvaletiyle nasil ilgilenecegim bakalim ..
(92 puan) tarafından
Kalabalik aile ortamina aliskinsaa annenizle veya kayinvalidenizle gider bencee babasiyladaa 1 ay bayaa uzun sureymss bakalim napicaz
(3,895 puan) tarafından
Her çocuğun ogrenme suresi farklidir bazilari 1-2 haftada ogretiyor çocuğa bağlı yani :) anneye tek düşen sabretmek :)
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.. .... .... ....

.... .... ..  ....
(92 puan) tarafından
Oylee tabikii

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.