0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Istahini acan bisey var mi kullandiginiz. Hic yemek yemiyor. Napsamki. Aylardir 15 kilo hic kilo almiyor.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilosu iyi. Bizimki 4.5 yaşında 15.5 kilo. İştah 0 :)
tarafından
Insan uzuluyor boyle olunca ya.
tarafından
Öyle ama boyu varsa üzülme. Ben argivit kullanıyorum bu ara. İşe yarıyor galiba
tarafından
Evet onu onermisker internetten bakayim ilk defa duydum
tarafından
Argivit smart var focus var cesit cesit . Hangisi istah acici
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
maxsimum diye bir ilaç var iştah açıcı bazılarında fayda vermiş bi dene istersen benim kızım da 2 yaş 3 aylık 13.200 falan iştahı çok yok boyu uzun bence senin kilosu gayet iyi 
tarafından
Yaptigimiz yemekleri hic yemiyor. Öö yapiyor. Yedigi sut sosis meyvesuyu sade makarna. Napacam bilmiyorum. Yatmadan ince mama iciriyorum. Onu da icmese hic beslenenez. Kucukken boyle degildiya.
(301 puan) tarafından
yani zorlama oluruna bırak bence nekadar zorlasan okadar kaçar
0 oy
tarafından
Kuzum benim oğlumda 3 yaşında 15 kilo gayet iyi çok zayıf diyorsan argivit al o çok iyi diyorlar
tarafından
Goruntusu cok zayif. Yasitlari tontis tontis.
tarafından
Argivit in cesitleri varmis. Hangisi istah acici
(72 puan) tarafından
Evet bende ayni dertten muzdwribim bitanesi pahalı olan hem zeka hem istah wciyor ama hangisi bilmiyorum bende Alicam ondan
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnmki de yemiyor zorla yediriyorum:( 
tarafından
Zorla nasil yiyor kız. agliyor tukuruyor. Zorla yedirebilsem tikarım agzina.
(3,895 puan) tarafından
Naz yapiyor bnmki illa kucagima gelecek canım cicimle yiyecek onceden kendi yiyordu 2-3 aydir kendi yemiyor oturtacagim yedirecegim yani .. .
tarafından
Yesinde kucaginda yesin cnm.
(3,895 puan) tarafından
Cok bebekleşti valla sanirim kardeşini kiskaniyor inadinin sebebi bu .. .
0 oy
(382 puan) tarafından
Canm beslenme duzeni nedir mesela hangi saatlerde yiyo kac ogun yiyo miktari nasil
tarafından
Sabah 9 bucuk gibi kalkiyor. yarim bardak sut iciyir. 11 bucuk gibi kahvalti yapiyoruz kahvaltida cok az ketcapli patetes kizartmasi yiyor. Ne peynir ne zeytin ne yumurta hic birini yemiyor. Oglen 2 3 gibi acikiyor ketcapli sosis yiyor meyve suyu iciyor. Baska bisey verdigimde ac olsa bile yemiyor. Aksam 7 gibi aksam yemeginde bizim yediklerimizi gene yemiyor. Sofrada ekmegin icini yiyor. Uyumadan once bebelac mama iciyor. Oda olmasa vitaminsiz kalacak.
(382 puan) tarafından
Canm cocuklarmz yakin belkide ayni yastalar benmkide 3 bucuk yasina gircek aralik dogumlu  ondan yardmci olmak icin soylyrm cok az yiyo kesnlkle cocugun.şöyle söylim oncelkle mesela ne seviyo cocugun patatesse patates ile ornegin makarna ise makarna ile bi kac gun boyunca fazlaca yedrip yavas yavasta miktar arttrp cocugun once midesini buyutmn lazm cnku suan ne yese almiyo diyosnya 15 kilo demssn hep ona gore yiyodr smdi bana cok cok az geldi yedikleri heleki ogle ogunu sosis mesela cok saglksz onun icin benm oglumda yiyo sosis ama mesela kahvalti hazrlyrm sabh en gec 11 gbi bir yumurta kiriyorum yarim domates bi patates kizartmasi salatalk sosis falan bi servis tabagi hazrlyrm ve o tabagi bitirne kadar yedrtryrm baslarda zorlydm yesin diye hersyi yapydm ama smdi alsti midesi yiyo mesela canm sonra oglen 2 gbi bi tas corba ekmek dograyip yedryrm sonra tekrar 5  ,6 gbi bi ogun daha yiyo yemek saat iki gbi uyutyrm zatn aksam 9 gbi feln bi ogun dha yedyrm bu sut meyvedr faln bunlarida karni tokken bile ekstradn veryrm gun icinde eline
tarafından
Corba yapiyorum ogleden sonra icsin diye hic icmiyor. 6 aydir boyle. Doktora goturup tahlil yaptiracagim artik. Cok az yiyor gercekten
(382 puan) tarafından
Bu konuda doktorlar pek bi yardmci olmuyolar cnm cevrmden grdgm kadaryla istah acici diye ilaclar yaziliyo fakat dha istah acani grmedm
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Gun içinde hangi saatlerde ne yiyor abur cubur yiyor mu
tarafından
Sabah 9 bucuk gibi kalkiyor. yarim bardak sut iciyir. 11 bucuk gibi kahvalti yapiyoruz kahvaltida cok az ketcapli patetes kizartmasi yiyor. Ne peynir ne zeytin ne yumurta hic birini yemiyor. Oglen 2 3 gibi acikiyor ketcapli sosis yiyor meyve suyu iciyor. Baska bisey verdigimde ac olsa bile yemiyor. Aksam 7 gibi aksam yemeginde bizim yediklerimizi gene yemiyor. Sofrada ekmegin icini yiyor. Uyumadan once bebelac mama iciyor. Oda olmasa vitaminsiz kalacak. Arada abur cubur da yiyor evet
(3,158 puan) tarafından
Abur cubur iştahını keser özellikle yemekten önce yiyorsa. Ve yemek yemediğinde abur cuburla karnını doyuracağanı bildiği için de istemediği şeyleri yemez. Zor bir süreç ama abur cuburu kesin. Ve yemiyor diye sadece sevdiği şeyleri yapmayın siz ne yiyorsanız onu yesin. Bir süre yemek istemez ama aç kalınca mecburen yer. Ama yemek saati dışında herhangi bir şey vermemeniz lazim. Kolaylıklar
tarafından
Sagol cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cemre demurtekin (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
3 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funda_0104 (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,589 soru

24,060,707 cevap

330,134 kullanıcı

...