Ben böyle memeye birşeyler sürerek memeden kesmeye karşıyım heleki bu kadar meme bağımlısı bebeklerde travmaya sebep olabilir. Benim kızımda sizin bebeğiniz gibi aşırı bagimliydi gece sabaha kadar memede uyur gündüzde akşama kadar meme emerdi tuvalete girsem kapıda ağlardı. 18 ay kontrolünde doktorumuz artık kesebilirsin bununki bağımlılık olmuş dedi fakat ben kıyamadım kesmeye birde bu kadar bagimliyken birden kesmek doğru gelmedi artı 2 yaşa kadar bebeğin hakkı o süt. Herneyse ben saatli verme kararı aldım. Bir sabah uyanınca sonra öğlen uykusunda ve akşam uykusuna yatarken emziriyorum. İlk günler ağlamaları oldu tabiki kendini yerlere attı ama ben hep sakın kaldım kucağıma aldım öptüm tamam kızım bak havhav memeleri götürmüş gel biz seninle camdan bakalım havhavi çağıralım bize memeleri getirsin diyerek oyalamaya çalıştım normalden daha fazla oyun oynadım balkona falan çıkardım yani ilgisini dağıttım 1 hafta 10 gün gibi bir sürede uyum sağladı kızım duruma çok şükür şuan günde sadece 3 kere emiyor ikimizde mutluyuz