0 oy
272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Bir yaşına girecek bir hafta sonra acaba bir yaş sendromu mu nedir bana yapışık iki dakka bırakmıyor ağlıyor bağırıyor sürekli kucağımda durmak istiyor

10 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
15 aylik baby boyum biz koala gibiyiz 
(2,350 puan) tarafından
Ay bizde halim kalmadı iki dakika oturmak istiyorum
(4,724 puan) tarafından
Sevdaaa kuzeyin fotosunu at yaa görmeyeli kaç ay oldu merak ediyorum
(163,444 puan) tarafından
Atarim kiz aktif olunca yaz bana
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
11 aylık kızım benden başka kimseye gitmiyor babasına bile yapışık geziyoz sürekli 
(2,350 puan) tarafından
Babasinada gitmez oldu benim kız önceden baba diye ağlardı şimdi bana sürekli del del diye ağlayıp kucağıma tirmaniyor
(3,818 puan) tarafından
Aynı benim kızı anlatıyon valla babasının kucağından beni kovardı şimdi babasını kovuyor yanında ben olsam oynuyor ben olmasam ağlıyor
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Ahah canım bizde öyleyiz oğlum 9 aylık emekliyor peşimden ayrılmaz oldu :)

(2,350 puan) tarafından
Çok zor oluyor evdetek olunca ya
(2,520 puan) tarafından
Evet canım bende tekim ama napalım mecbur
0 oy
tarafından
18 aylık kızım bizdede aynı malesef sürekli onunla durayım onunla ilgileneyim istiyor
0 oy
tarafından
2 yaşında hala bana yapışık oğlum canim
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Ben de bazen böyle olsa diyorum sadece evde tekkken veya babası varken peşimden gelip ediyor.  Ama bi yere gidince özellikle kayınvalideye beni hic umursamıyor annesi ben miyim kaynana mı belli değil her seyi ondan istiyor ağlasa ona atılıyor kucağıma alsam sakinlestirmek icin bende daha çok ağlıyor deli oluyorum o huyuna. Kadının da hoşuna gidiyor tabi... düşse falan kaynanam benden önce atılıyor gel oğlum gel diye alıp götürüyor falan. Dedigini çok yapiyor ben evde kısıtliyorum kiziyorum o yüz veriyor ondan galiba diyorum.
(668 puan) tarafından
Çok üzüldüm
(2,590 puan) tarafından
Ben de üzülürdüm ama şimdi fazla takmıyorum hatta oraya gidince rahat oluyorum hep o uğraşıyor yemegini ben yediriyorum altını ben degisiyorum sadece. Benden baskasinda yemiyor yemeyi öyle.
0 oy
tarafından
Ay ne kadar zor 'ya düzelir inşallah 
0 oy
tarafından
18 aylık kızım ayağa kalkınca yada Bi iş yapınca kucak diye aglıo babası evde olmasa yemek bile yapamam wc de bile kucagımda. Ama parka gidince koşuyo kaçıyo o zaman rahat 
0 oy
tarafından
Evet cnm o dönemlerde oluyor 
0 oy
tarafından
Bir ay sonra benm de kız bir yaşına giricek bizde birbirmze yapışık yaşıyoruz önce kendi kendine oynardı ablasıyla oynardı şimdi benden ayrı bir sn durmuyor babasinda bile durmak. İstemiyor valla bende anlamadım neden tek elle yasamya alışıyorum artık :D yurutecine felnda binmek istemiyor artık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eliffff05 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
+1 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,288 soru

24,109,390 cevap

332,877 kullanıcı

...