0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (495 puan) tarafından
Yasak masak esim dinlemedi beni memlekete geldi bu ayri bi tartisma  konusu madem geldik kimseyle gorusmeden daga bahceye gidelim gezelim oda yok 5 senelik evliyim vurusden once ne bayramlasmaya giderdik ne baska bisi simdi vurus var tamm ama yine de biseyler hazirlayip bahce fln gideriz ama yok yok eve bi gireiriz ev isi surekli yemek esimde oburleride bahceye is yapmaya gider bende gitmek istedim degisiklik olsun diye esim tamm gidelim dedi annesi ablasi oglen gitsin dedi hemn gelme sen dedi oglende sicak olacak gidemicem belli o zmn da ben gitmicem kalmak icin geldim koye esim geri doncek ama kalmak istemiyom bole yapinca gecede habersiz cikti gitti sinir oliyorum

2 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Istek arzu sıkıntı ne yaşıyorsan kavga etmeden güzelce anlatsan ? 
(495 puan) tarafından
Valla canim gece habersiz gitti hic bisi yokmus gibi davrandim sabah sabahda ole yapti normal olarak sinirlendim
(9,647 puan) tarafından
Bedelini odetmemissin ki sessizce gitmesinin o da bunun hakkı olduğunu düşünmüş gerektiğinde soyle canim hayrola ben eşinim gece yarısı birsey demeden gitmekte neyin nesi demande gerekiyor ilişkide hep veren taraf olursan sadece karşı taraf daha fazlasını talep eder. Ah bu kadın çok fedakar bende onun gönlünü yapayım demek yerine
(495 puan) tarafından
Ya canim msj attim sadece insan bi soler nere gidecegini gale alir dedim ya memlekete gelince onun normali gidiyor baska bisi yapmaz ava gider arkadas ortami yok koyde biliyorum ama solemesini beklerdim hani ben ses etmedim ya onunda sabah karsiligini gormek istedigim sofrada gideyim dedim millet gitme oglen git dedi esim ses etmedi sonra bana. Git gel kizi uyandir fln dedi hazirlandim gidecem ablasi annesi gelmesin fln giyince ses etmedi bende bi kere ya bi kere dedim sustum diyebilirdi gitmek istiyorsa gelsin diye hazirlanmisim bide
(9,647 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun.. Allah merhamet versin herkese
(495 puan) tarafından
Amin canim
-Reklam-
0 oy
(495 puan) tarafından
K8mse yokmu derdime ortak olacak

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 1,043 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde NuReLLa -_- (29,577 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
17 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaa (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 443 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 427 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,833 soru

24,255,944 cevap

341,210 kullanıcı

...