+1 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (3,138 puan) tarafından
Günaydın kızlar. Ecem 10.5 aylık oldu ben 1 yaşında mamayı kesecem. Şimdiden yavaş yavaş başlamak istiyorum nasıl yapacam? Bı yerde mamadan cok su koyulması gerekiyor yazıyordu da tecrübeli anneler de fikir verebilir mi

5 Cevaplar

+2 oy
(603 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben defneye direk mamayı bırakıp süt vermeye başlamıştım  yani oda yokluğunu aramamisti bı sıkıntı olmadı bizde
(603 puan) tarafından
Aynen canım tabi kimi zaman bitiriyodu kimi zaman kaliyodu biraz  doyunca bırakıyodu zaten  ne demek canım önemli değil sağlıkla büyüsün inslalah  ilk dene  CC ayarlamasini kendin yap yani tahmin edersin diyip doymivagini
(3,138 puan) tarafından
Şu anlık 120 CC ile doyuyor o zaman 160 CC ile baslarim sonra ayarlarım artik
(603 puan) tarafından
Aynen canım onu kendin ayarlarsin çocuğa göre
(3,138 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım tek yorum yapan sen oldun.
(603 puan) tarafından
Ne demek canım bı yardımım dokunfuyda ne mutlu bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tam benlik bir soru 2 yasina giricek mamasiz yapmam demiyor ama geceleri yani yatarken mama vermek zorunda kaliyorum ne vericem ki o saatte sutu bazen kabul ediyor bazen etmiyor.... kaldim öyle 

Mamayla artık doymuyir zaten yemeklerin tadini bildigi için ama 10 bucuk 11 12 de cocuga makarna falan gitmez mideye oturur herahlade veya normel sulu yemek falan 
(3,138 puan) tarafından
Ben uyurken veriyorum mamayı akşam yemeği yediriyorum öncesinde.  120 CC veriyorum
tarafından
Bizde yiyoruz aksam yemegu güzel yiyor ama mesela aksam yemegi yiypte uyuyor sorun yok ac olsa kalkar falan diye düşünüyorum geceleri neyse..
11 12 falan uyudugunda yine mama vermek zorunda kalıyorum bunu çözmek istiyorum ben artiik nereye kadar mama
(3,138 puan) tarafından
Vala benim de öyle de seninki büyümüş bayağı. Bebe bisküvisi süt versen yemez mi? Belki sadece süt diye istemiyordur
tarafından
Yok canim  bebe buskivisi hic oyle yemedi.. cok cok küçükken suyla verirdim..
Sütü içiyor bazen içmiyor bak şuan akşam yemeğiyle uyuya kaldık
0 oy
tarafından
Günde kaç kez veriyosan düşür mesela ben günde bazen 1 kez bazen 2 kez veriyorum 10 buçuk aylık çoğu zaman 1 kez vermeye çalışıyorum çünkü mamayı görünce bişey yemiyor bende bu şekilde kesmeyi düşünüyorum 1 yaşında gece de süt veririm içine az şeker atıp mamayı ariycani düşünmuyom bakalım
(3,138 puan) tarafından
Günde 3 kere gece de 1 kere veriyorum. 120 cc
tarafından
Günde 3 kez bana fazla bence canım ben dedim gibi bir kez veriyorum
(3,138 puan) tarafından
İşte öyle olunca yemek yemek istemiyor sürekli yemek verince geri çeviriyor
tarafından
Çünkü mamanin geleceni biliyor canım en iyisi birgün deneme yap bak benimki sabah kahvaltı eder uyur öğlen mama veririm sonra uyumadan önce varsa atıştırmalık bişey veririm uyur kalkar çorba ve yoğurt yer sonra meyve püresi yulaflı yada irmikli o tarz bişey yer sonra akşam yemeğinde ne varsa yer yatar gecede mama yer sende birgün dene kahvaltı öğlen yemeği akşam üzeri ara öğün çok zorlanirsan ağlarsa mama verirsin
(3,138 puan) tarafından
Tamam canim deneyeyim teşekkür ederim ☺️
0 oy
(9,647 puan) tarafından
2 yaşına kadar annes sütü gibi mama da verilmeli diye biliyorum.
(3,138 puan) tarafından
Doktor 1 yaşında kes dedi şimdiden azaltmaya çalışıyorum. Kilosu iyi çünkü doktor fazla mamaya gerek yok dedi
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canim sulandirarak inek sutu versen kabul etmez mi acaba ? Benim de derdim baska mama icmiyo kizim 5 aylik olcak aptamil verdim biberon kasik vs hicbi sekilde icmiyo sevmedi 
(3,138 puan) tarafından
Sut için erken değil mi 1 yaşını bekliyorum süt için. Ee nasıl içiyor mamayi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 440 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysun27 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 410 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 532 göst.
19 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,193 soru

24,397,814 cevap

349,901 kullanıcı

...