0 oy
1,278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şu mübarek günde aklıma gelen başıma geldi. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hep burda okurdum ama hiç hi zaman beklemezdim kocam kisisinden. 38. haftaya giriyorum neredeyse pek özel bı hayatımız kalmadı maalesef. Rahatsızım çok bu akşam. Şeytan dürttü resmen bende Google geçmişine baktım. Birde ne göreyim o pis videoları izlemiş pislik. Başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen. Hüngür hüngür ağladım. Morelim çok bozuk. Birde tiktok mesajlarına baktım orda da bı bayanin bayramını kutlamış ama kalpli falan böyle şok geçirdim. Kafayı yemek üzereyim belli etmek istemiyorum. Ama kayınvalidemle konuşacağım mutlaka. Taktik verirmisiniz

25 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından
Bence videoları değil başka kadına mesaj atmasını sorun et
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Pislige bakk benimde esimin bi arkadasi vardi karisi hamile yapamiyo.diye karilara gidiyordu boyle adamlari geberticen
0 oy
tarafından
Niye belki etmemeye çalışıyorsun ki al karşına düzgünce konuş niyetinin ne olduğunu söyle sakince ne demek istiyorsan de azıcık utanması varsa zaten pişman olup ozurlenir ha yok daha işte çıkmaya çalışırsa koy kapının önüne ondan bi yol olmaz
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Sen fotolarını cek ve samimi oldugun birine de gönder siler teli kırar filan. 
0 oy
(163,381 puan) tarafından
konusucan en son kisi kaynanan olsun anlatma kaynanaya

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 3,199 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 650 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 451 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 338 göst.

Kategoriler

1,470,302 soru

24,084,243 cevap

331,378 kullanıcı

...