0 oy
1,254 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şu mübarek günde aklıma gelen başıma geldi. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hep burda okurdum ama hiç hi zaman beklemezdim kocam kisisinden. 38. haftaya giriyorum neredeyse pek özel bı hayatımız kalmadı maalesef. Rahatsızım çok bu akşam. Şeytan dürttü resmen bende Google geçmişine baktım. Birde ne göreyim o pis videoları izlemiş pislik. Başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen. Hüngür hüngür ağladım. Morelim çok bozuk. Birde tiktok mesajlarına baktım orda da bı bayanin bayramını kutlamış ama kalpli falan böyle şok geçirdim. Kafayı yemek üzereyim belli etmek istemiyorum. Ama kayınvalidemle konuşacağım mutlaka. Taktik verirmisiniz

25 Cevaplar

+2 oy
(1,297 puan) tarafından
Offf çok kötü ya kadın gelmiş son haftalarına adam uçkur derdinde bu erkeklerin vicdan merhamet ahlak duyguları nerde acaba.zaten eger adamın gözünde nur yoksa zinaya harama bakmasından gidermiş bunu unutmayın. Allah islah etsın böylelerini 
(490 puan) tarafından
Aminnnnnnn
tarafından
Gerçekten yediremiyorum kendime. Neden yani neden. İki dakikalık zevk için neden lanet gelsin mübarek akşamda zehir oldu gecem gunduzum
(490 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu böyle yapıyor.  Sigara gibi düşün. Bi yapan bi daha yapıyor.  Üzülme yat dinlen. Üzülsen de zamanı geri alamazsın kendimden biliyorum
tarafından
Allah büyük canım elbet çıkarır bı yerden
-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ya vallahi böyle şeyleri duyunca bütün erkeklerden nefret ediyorum.

Ne anlıyorlar ki bu iğrenç şeyleri izlemekten.
tarafından
Bilmiyorum gerçekten. Düşün düşün kafayı yicem yemin ederim
(2,147 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım eşine akıl versin
(24 puan) tarafından
Bende aynı şekilde ya nefret öfke doluyor içime böyle şeyleri okuyunca allahım yardimcin olsun canim
tarafından
Saol canım amin çok çok
0 oy
tarafından
Kayinvaldemle konuscagina önce kocanla konuşsana canım .
tarafından
Özür dileyip tekrar yapmayacağını soylecek. Eminim bundan
tarafından
Sen konuş ta.o istiyosa boş konuşsun...sonra kayinvaldenle konuşursun...sonra sasirmasin bisiy yokmuş gibi.
tarafından
Tek kalsak konuşacağım birde babası var başımda
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Kayınvalidenle niye konuşuyorsun canım eşinle konuşmalısın önce neden özelini başkalarına açıyosun 
tarafından
ben hakkından gelemiyorum çünkü çok yoruldum artık
(4,232 puan) tarafından
Bence yapma canım kimseye anlatma ele güvenme yarın öbür gün biri etmese mutlaka biri bi laf eder
(4,232 puan) tarafından
Kimseye sırtını dönme
0 oy
(75 puan) tarafından
Sakın ol ondan önce senin düşünmen gereken bi bebeğin var üzülme hesabınıda sor
tarafından
Tek kalsak konuşacağım hemen. Yemin ederim ağrıdan ölüyorum ama şu mübarek günde hakkım helal değil
(75 puan) tarafından
Boş ver Allah görüyor herşeyi Allaha havale et
0 oy
(339 puan) tarafından
Kuzum öncelikle eşinle konuş sonuçta o çocuğu yaparken herşeyi düşünmesi gerek kendimden örnek verim 

Benim bebeklerim hep düşüyor yada anensefali oluyor en son hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittik 3 haftalik ti biz zaten hamileliği duyunca ilişkiyi bırakıyoruz doktor eşimle konuştu ilişki olmaması gerektiğini yoksa bu bebeği de kaybedersiniz dedi eşine destek olmalısın bu bebeği istiyorsanız dedi bende çok korktum erkek sonuçta aldatirmi yada başka şeyler izler mı die çok korktum ağladım eşim ağladığımı görünce yanıma geldi nolucak sanki 1 yıl altı üstü dedi bu ikimizin bebeği sen kendinden fedakarlik yapıyorsun tabi bende yapacağım dedi allaha şükür de hiç korktuğum gibi olmadi telefon bile ise götürmez di aklıma bisi gelmesin die işten eve evden ise oldu hep şu an 2 aylik olduk ve hala diyo ki kendini hazır hissetiğin zaman bunu anlatma sebebim yani eşinle konuşmalıydın sonuçta ikinizin ortak bir bebeği olacak herkes üstüne düşeni yapmak zorunda 
tarafından
Ben çocuğu uyuyana kadar uyuya kalmış ama kaldıracam şimdi ne olursa olsun konusucam bu akşam. Yoksa kafayı yerim herhalde. Hiç iyi bı psikolojide değilim. 2nci hatası zaten bu bakalım ben söylediğim zaman cesareti olacakmi tekrar
(339 puan) tarafından
2. Bide yani sen bence iyice düşün erkeklere fazla yüz vermeye de şans vermeye de gelmez git konuş anlamazsa da ne diim artık allah bildiği gibi yapsın
tarafından
Almazsada bakar yoluna canim
(7,786 puan) tarafından
Canim her erkek bir değil kiminin bekar alışkanlığı ben de hamileykrn yasadim hu durumu kimseye demedim esimle çözdüm ki desem başta kendi annem bunu normsl goruyor ne yazik ki esime dedim anam babam dahi umrumda degil bosarim seni diye neyse 2. Kez yine yakaladim ben bunu... Gidecektim yani kafays koymustum. 2. Kez yaptigindada kolik bebeğim var 3 aylikmis iste o ara tabi bn gec yakaldim simdi tabiri caizse pesimde köpek gibi yediği halti anladi ama Allah in hakki 3 bir kere daha gorursem ne ölüme ne dirimd... Ne yazik ki bekarlik aliskanliklari iste... Ama bn sigarayi biraktim o bunu birakamiyosa hadim ederim daha iyi
(7,786 puan) tarafından
Videolar aliskanliktir desek bile mesaslar beni daha xok kizdirdi ya
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bunu kocana sordun mu kuzum 
tarafından
Konuşamadım ki uyuya kalmış içeride canım
0 oy
(848 puan) tarafından
Kaynananız ne yapacak ki?  Eşiniz terbiyesiz... Gördüğünüzü bilsin, tavrınızı koyun. İnsanolan yapmaz ahlaksızlık bu. 
tarafından
Bunlar yüzüne zaten ben erken doğum yapacağım ondan korkuyorum sadece. Herşeyin bı cozuumu var herkes bakar yoluna madem böyle birşey yapiyorsa
(848 puan) tarafından
Yapıyorsa değil yapmış zaten. Sakin olun sağlığınız önemli.
0 oy
(68 puan) tarafından
ekran gorüntüsü yada resmini al gördükdüklerinin kayinvalidene de söylesen kanitlaman gerek eşinlede konuşsan suratina göster inkar etme şansı kalmasın yok üzülen sen olursun 

eşinden önce neden kayınvalidene dersin onu da anlamadım velisine şikayet eder gibi bence önce eşine yapiş kadın napsın sonra olmazsa ailesine de utansın yapmasın
tarafından
Hallettim o işi zaten duruyor bende şimdi uyandıracagim
(68 puan) tarafından
ne yaptın inşallah problem kalmamıştır merak ettim sizi
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Allah ıslah etsin neden böyle şeyleri izliyorlar ki anlamıyorum sende üzme kendini
0 oy
tarafından
Senin yerinde olsam cok kötü hesap sorardım nett
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Burda açılan postlari okuduktan sonra erkeklerden igrenir oldum. Biz bukadar mı edepsiz ahlaksız bi toplum olduk. Allah korkusuna ne oldu. Hamile kadının önünden geçmeye haya eden bi toplumken kadını döver söver aldatır olduk.Kadınlar olarak daha Allah korkusu olan edepli ahlakı çocuk yetistirnenin önemini kavramamiz lazım. Aslan oğlumuz paşa oğlumuz ne b.klar yiyo sonra olan yine biz kadınlara oluyo. 
tarafından
Katılıyorum kuzum kadınlar emanettir her zaman ama bakmasını bilene. Adamlar uçkur peşinde olduğu sürece bizler emanetlikten çıkıyoruz ve bu beni çok üzüyor
0 oy
tarafından
Nasıl susup kalmışın hayret
0 oy
(610 puan) tarafından
Ben şahsen p.. izlemesi değilde elin kadınına kalpli mesaj atmasına tepki gösteeirim p.. halledilebilir konuşursun yaptığının yanlış olduğunu söylersin 1. Kere affedilebilir  ama kalpli mesaj olayı işte o büyür .
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ksyinvaliden kariya mi gitmis sanki izlesin nolcak derse me dicen? Cunku kendi annem bile hu kafada benim bu bi aliskanlik cunku o yuzden kimseye deme kendin kiz guzelce korkut. Ama riktokta mesaj atmasi kalpli falan o daha beter gekdi bana yaa Allah ıslah etsin
tarafından
Yok benim kaynanam öyle değil yemin ederim bak evli falan dinlemez hortumla girişir vallahi keşke öyle birşey yapsada icim rahatlasa akşamdan beri kafayı yicem. Demekki diyorum diğer hamileliğimde de izledi. Ki illa izlemiştir . Yazık vallahi
(7,786 puan) tarafından
İlk kocan olcakla konus annene de soylicem falan de ama bence yayma her yere uine sen bikirsin ayni seyi 2 kere yasadim bi 6 aykik hamileykrn birinde 3 aykik bebeğim varken iliskiyi oyle senelerce yapmadigimiz da olnazdi ama Allah buyuk yakaladim iste ikisinde re hatta hamileykrn tam yaparken gordum sen düşün. Ama çok şükür kizim sağlam cikti da Allah im da korudu düşme vs olnadi.
Neyse konuya gekirsek bebim kocam degisik cins davranırdı bazen genek olarak iyiydi tabiki ama canim cicim demezdi pek o 2 basilmssan ve bi kaç yalandan sonra masallah simdi düzeldi. Her iliski puruzlerden gecer ve yuvayi o putuLer toplar onu anladim. Tabi bu puruzleri nasil astiginiz çok onemli...
tarafından
Konuştuk hallettik çok şükür düşündüğüm gibi çıktı bidaha yaşamam umarim
(7,786 puan) tarafından
Düşündüğüm gibi cikti derken :) nolmus ki
Canim bi yuva kolay oturmuyo aha sabah kocama ölüyordum simdi kavga ediyoz :D
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Canim ozel video konusunda belki son haftan bebege zarari olur diye sana yakinlasamadigi icin izliyodur ama maalesef mesaj konusunda erkeklerin %99 u boyle evde karilari varken baska yerde *** ariyolar o namus sadece kadin icin gecerli iste sorsan erkege namus yok ama takma sen bende cok cektim bu tiktok illetinden 
tarafından
Ya Ama sonuçta ben karisiyim. Bunu ben yapmış olsam emin ol beni rezil eder. Oyuzden kendisininde yapmaması gerek. Ve şu tiktok meselesi de kapattiramadim. Kapatmıyor
(2,565 puan) tarafından
Iste kadinlar yapsa namus oluyo hemen erkeklikleri kabariyo bendede var bitane biktim iyice
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Bence sizin aranizda olan sizin aranizda kalsin. Yansitmayin kimseye ne senin annene ne onun. 
0 oy
tarafından
Bence simdi konusup moralini bozma. bebegin dogsun 40 i ciksin. O vakit konusursun. Hamileligin son gunlerinin tadini cikar
0 oy
(731 puan) tarafından
Son zamanlara doğru ya aldatma oluyor ya videolar bence umursama videolari.Sana yakalanmamak için silecek yine haberin olmayacak.Yapmak istedikten sonra engelleyemezsin ama karşına al konuş neden yaptığını.İnşallah çözüm bulursun annesine soylemen bisey degistirmeyecek oğluna niye izliyorsun diyemeyecek çünkü.
0 oy
tarafından
Canlarm konuştum. Bana kiyamadigi için öyle bir yola başvurmuş. Çok ağrım oluyordu oyizden bir seferlik oldu dedi özür diledi tekrarlanmayacagini söyledi. Bende tavrımı koydum elbette ağzıma geleni söyledim. İnşallah tekrar aynı durumla karşılaşmam. Şu tiktok konusuna da gelirsek. Annesine sordum sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Ama tabiki annesine bişey demedim. Kendisine söyledim söyleyeceğimi. Onun içinde tekrar özür diledi. Hesabı kapattı.
(963 puan) tarafından
Cok.ozur dilerim seni uzmek istemem hamile halinle ama yani.kadinlarinda baska yerine bakmak sen.hamilesin diye asla normal kabul edilemez en azi da  ben kabul etmem âyrica sinif arkadaşına da kalp atmak normal degil ama ozur dilemis yapmicaksa bi daha iyi olur bu ara da.bebisiniz saglikla gelsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 3,132 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 642 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 443 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 319 göst.

Kategoriler

1,465,513 soru

24,017,639 cevap

328,083 kullanıcı

...