0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar artık bir yasindayiz ve çok hırçın bana yada babasına vuruyor tehlikeli şeyleri yapma diyorum ama ben öyle dedikçe sürekli aynı şeyi yapmak istiyor napmam lazim erkek çocuğu böyle olur diyolar ama erkek bebeği olanlar sizde durumlar ne dir

5 Cevaplar

0 oy
(3,074 puan) tarafından
Yapma dedikce inadina yapar  cnm..oyle yaptığı zamanlar dikkatini dagitacak bir sey bulman lazm..bizimki de bi ara oleydi de bn yapma demek yerine hadi gel şunu yapalim dedim öyle öyle uzatmadı hic unutuyo bellu bi zamn sonra
(191 puan) tarafından
Denerim ins işe yarar kucağımıza aldığımız zaman vuruyor onun için ne yapmam lazım
(3,074 puan) tarafından
Kucağa alinmak istemiyosa almayın cnm o zamn yürüsün kendi..
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Erkek çocugunun öyle oldugunu kim diyorsa saçmalıyor:) benim oğlum da 1 yaşında hiç öyle huyları yok gayet normal davranıyor. Gerçi seninki de normal anormal bşy değil ki böyle yapması. Karakter yapı meselesi bu erkek kız farketmez. Çok kız bebek gördüm bu dediğin şekilde davranan
tarafından
İyi de şimdi kız çocuklarını niye gömdünüz :D
tarafından
Kız çocukları hakkında kötü bisey soylememis ki hemen kavga çıkarma pesindesin ha
(25,181 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Pardon gömmek derken?
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bana değil de daha çok babasına vuruyor:D elinde ne varsa yapıştırıyor,aşırı derecede hareketli, dağıtmadigi yer yok diyebilirim,şu sıralar kendini çok sıkıyor, istediği şey olmadığında oturuyor kafasını yere vuruyor,geçici durumlar olduğunu düşünüyorum
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Valla cnm bununla ilgili post açacaktım ama buraya yazayım. Kızım bi şeye sinirlenince bildiğin kendini çok hızlı bir şekilde arkaya atıyor. Sonrada güüüüüümmmm kafayı yere vuruyor. Ve ağlıyor tabi. Bu durum nasıl geçecek bilmiyorum. Alnını yere de vuruyor. Elinden bişeyi alınca çok sinirleniyor. 
0 oy
tarafından
Öyleydi doğru mu yaptık bilmiyom ama babam bi gün bi kızdı benim kızımı üzme diye o günden beri yapmıyor kuzum dede gelcekmiş diyorum hemen uslanıyo yanlış büyük ihtimalle ama kendine zarar verecekti yaramazlıkları napıyım

İlgili sorular

+4 oy
19 cevap 1,190 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 730 göst.

Kategoriler

1,473,079 soru

24,119,901 cevap

333,418 kullanıcı

...