0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Kızlar aranızda planlı gebelik geçiren varmı yani beslenme falan ile cinsiyeti belirleme gibi bişey varya 

13 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Eyvah linç loading 
(185 puan) tarafından
Ahahhahahh tahmin ettm :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen ne kadar plan yapsanda Allahin senin icin baska planlari olabilir o yüzden Rabb'im den hayirlisi ne ise olsun hic öyle dertlere dusmedim sukur;))
0 oy
tarafından
Cinsiyetde mi belirlenyomus vıışş daha ne duycam 
0 oy
(53,598 puan) tarafından
yedigin seyler zekayı gelisimi etkiliyoda cinsiyeti etkiledigini ilk kez duydum. cinsiyet babadan gecmiyormuydu onun mu yemesi lazim acaba☺️☺️☺️☺️
(13,310 puan) tarafından
Dedemin kardeşleri var 2 tane birinin bir oğlu vardı rahmetli oldu ama bir oğlu var diğerinin 2 oğlu onlarında 1 er oğlu var sülalede 4 tane hala var hatta ikinin hiç evladı olmamış kurumaya mahkum zaten bizim sülale
(53,598 puan) tarafından
bizimki gibi ☺️
(1,634 puan) tarafından
Benimde 1 amcam var onunda 1 oğlu o oğlanında 1 oğlu var. Ama bizim soyisimde çok oğlan var bizim soyumuz kurumaz ☺️
(53,598 puan) tarafından
sen rahatsin canim bizim neslimiz tükendi sayilir ☺️
(1,634 puan) tarafından
Aman tükense nolcak sanki dünya mı batcak. ☺️ Böylesi daha hayırlıdır belki
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Kul plan yaparken kader gülermiş...
0 oy
tarafından
Vitamin kullandım cinsiyet Rabbim ne derse o olur 
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bende okudum internetten baktık ettik :D yumurtlama gününde yaparsan çocuk erkek olur yazıyordu benimki yumurtlama gününü iki gün geçmişti korunmasız ilişki oldu tutmaz dedim ama tutmuş 10 haftalık şu an.. öncesinde folik asit içiyordum cinsiyeti de bilmiyorum artık ne olursa :)
(13,310 puan) tarafından
Kız ben hep sadece o gün kalıyorum kız aramaya kalksak yandık demekki bi sürek oğlan olacak desene :)
0 oy
(25,185 puan) tarafından
Hayat biz plan yaparken yaşadıklarımızdan ibarettir :D allah bilir sen istediğin kadar plan kur 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Töbe estağfurullah planlı gebelik kısmı okey de cinsiyet belirleme nedir ya 
0 oy
(13,310 puan) tarafından
Evet beslenme ile alakası yok ama tüp bebekte çok özel laboratuvarlarda ve parası olanlara bu hizmeti veren merkezler var Türkiyede yasal değil hala 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Yediğin içtiğin cinsiyeti etkilemez. Eşinden gelen sperm yy ise erkek xy ise kız olur.

Planlı olarak öncesinde folik asit kullanabilirsin daha sağlıklı bi gebelik geçirmek için sadece.

Rabb'im ne dilerse o olur
0 oy
(7,830 puan) tarafından
Yok kız daha neler Allah ne yazdıysa o olur inanma öyle şeylere nasipten öte köy yok
(185 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm benm
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Bunu da gördüm ya 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 327 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 149 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sevgi.su01 (22 puan) tarafından soruldu