+2 oy
1,293 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

49 50 kilo arası hep kilom hamileylende 12 kilo.aldim dogumdan sonra hemen verdim şuan yine 50.kıloyum ve alamıyorum yani normalde kilo iyi.ama boyum olduğu için kötü duruyor heralde bende farkındayım ama çok sorun edilecek kadarda değil çünkü iştahım yerinde gece uykudan kalkıp bile yemek yediğim oluyor ama yapı meselesi alamıyorum bugünde eltim dedi elbise giydiğinde dümdüz duruyorsun bencekilo alman lazım falan dedim kilolu olsak kilolu derler zayıf olsak zayıf derler ben sorun etmiyorum ama kimse için değil sadece kendim için bi 5 kilo almak istiyorum dedim bakin sizce çokmu kötü duruyor vücudum ve gerçekten ne yesem kilo olmuyro yani

image

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 53 kiloyum ınan bende sıkıldım ne kadar zayıflamışın demelerinden bekarken 56 fılandım ıyıydım tam 

Ama evlenince hamilelik ve emzirme dönemlerinde kilo kaybediyorum hep yine emzirmeye başladım 2 aydır kiloyu zor alıyorum aldamda çabuk gidiyor bunyem bebeği besliyor beni değil

Kafana takma ılerde alırsın benim teyzelerim filanda zayıfmış hep ama şimdi baya kilolular 
(604 puan) tarafından
Ben pek sorun etmiyorum canım ama etraftaki insanlar malesef susmuyorlar
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bence gayet normal 3.gebeliğim 26 haftalık hamileyim 54 kg oldum 47 ile kalmıştım üçünde de en son 57 yi gördüm doğumdan sonra 50 ye iniyorum bence çok idealsin. İnsanları boşver, sen mutluysan gerisi hiç. 
(604 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım haklisin bencede insanları takmamak gerek
0 oy
(339 puan) tarafından
Sende hava mı atiyosun insanlara pek anlamadım ama iyi yani fazla kilonun gereği yok ben doğum kilolarımı allaha şükür 2 ayda verdim eski kiloma döndüm 52 oldum tekrar ne almayı ne de vermeyi düşünmüyorum 
(604 puan) tarafından
Neyin havasını atacam acaba iyi mısınız siz ya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 614 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,346 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin nisanin annesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 475 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde esila35 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 547 göst.

Kategoriler

1,471,004 soru

24,093,019 cevap

331,879 kullanıcı

...