+2 oy
1,326 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

49 50 kilo arası hep kilom hamileylende 12 kilo.aldim dogumdan sonra hemen verdim şuan yine 50.kıloyum ve alamıyorum yani normalde kilo iyi.ama boyum olduğu için kötü duruyor heralde bende farkındayım ama çok sorun edilecek kadarda değil çünkü iştahım yerinde gece uykudan kalkıp bile yemek yediğim oluyor ama yapı meselesi alamıyorum bugünde eltim dedi elbise giydiğinde dümdüz duruyorsun bencekilo alman lazım falan dedim kilolu olsak kilolu derler zayıf olsak zayıf derler ben sorun etmiyorum ama kimse için değil sadece kendim için bi 5 kilo almak istiyorum dedim bakin sizce çokmu kötü duruyor vücudum ve gerçekten ne yesem kilo olmuyro yani

image

43 Cevaplar

0 oy
(404 puan) tarafından
Eltin şişman mi sorunun cevabı evet ise seni kıskanıyor
(604 puan) tarafından
Eltiminde kilosu benden 5 fazla
-Reklam-
0 oy
tarafından
167 kiloyla doğuma girdim 50 kiloydum normalde 61 kiloyum suan sezeryan olduğu için kaldı hep veremiyorum kilomu değerini bil:)
0 oy
tarafından
Çok mu boş kaldın bacım Allah başka dert vermesin
(604 puan) tarafından
Bu dert değil insanların düşüncelerini öğrenmek istedim
0 oy
tarafından

Ben 47.5 kiloyum ben nereye gdem:D

Kimaeyi takmıyorum 

(604 puan) tarafından
Valla en iyisi takmamak
0 oy
tarafından
boyun 165mis kilon normal ben kivrimlarini kapali resminle gorurken eltin normal halde nsl gorememis anlamadim
0 oy
tarafından
Gayet iyisin bence 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Süt cicibebe fıstık ezmesini bu üçünü karıştırıp ye kaşar muz ye bence iyisin ama birkaç kilo alsanda yakışır:)
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Fizigimiz aynı sanırım bende 168 boy 52 kiloyum bence gayet iyiyiz daha ne olsun on numerayizzzz konuşanlar laf edenler cekemeyenleeerrr
0 oy
(8 puan) tarafından

Gayet guzel ve fit gorunuyosun canim :)

0 oy
(622 puan) tarafından
Eltin kilolu mu canım eğer öyleyse demekki seni çok kıskanıyor 20 lik genç kız gibi duruyorsun keşke bende senin gibi zayıf olabilsem
0 oy
(75 puan) tarafından
Boyun kaç canim
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Bende oldu bitti hep 48-50 yim boyun kaç
0 oy
tarafından
Yüzünü kapatmışsin lakin boynunda biraz açık yer ve ayağında açık ayakkabı. Tesettüre yakışmıyor maalesef. Açık insan böyle ayakkabı giyse dikkat çekmiyor lâkin tesettürlü bir hanım efendi giyince dikkatleri celb ediyor. 
(604 puan) tarafından
Konuşmak için konuşmayın benim tesettürume laf etmekte kimsenin haddine değil her yerim kapalı fotoğraf çekerken salin onu açılmış boynun açık diyordusunuz içinizdeki nefreti yaymaya gelip benim postuma boş yorum atmayin
0 oy
(30,143 puan) tarafından

Senle aynıyız sorun etmiyorum zayıflık sultanlık valla

(604 puan) tarafından
Bende rahatim yani vok şükür sağlığım yerinde ama gerçekten artık insanların zayıfsın zayıfsın demesinden bunalti geldi
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Herkesin hayalindeki gibi zayifliktasin cnm bence eltim kiskanmis olabilir keşke ben zayıf olsam senin gibi
(604 puan) tarafından
Eltimde zayıf valla canım benden 5 kilo fazlası var ama onda pek  elli olmuyor
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm evet bazısı zayıf ama belli etmiyor
0 oy
(5,228 puan) tarafından

Ben 36 bedendim ilk tanışırken, eltim heralde 42-44 falan. Nişan hediyesi olarak elbise deniyodum. Bundan da zayıfı yoktur heralde demişti beden ararken. Ordan belliydi kompleksli olduğu :D

Senin eltin de büyük ihtimal duba gibidir.

(604 puan) tarafından
Vallahi eltim benden 5 kilo fazla :D
(5,228 puan) tarafından
O zaman kesin o 5i vermeye çalışıyodur veremiyodur da zayıflara çatıp rahatlatıyodur kendini ya da sarkan bi yerleri vardır sen de sark istiyodur :D
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Eltin kıskanmış sanki :D masallahin var canım 28 yaşındayım 160 boyum  hayatımda  1 kere bile görmedim o kiloyu:'(

0 oy
(1,776 puan) tarafından

image

kendini iyi hissedeceksen bunu deneyebilirsin canım
(604 puan) tarafından
Bu kilo aldırıyormu yani kesinmi
(1,776 puan) tarafından
Bu kadın fenomen o da zayıf aldırıyor diye geri dönüş mesajları paylasiyodu ben denemedim kiloluyum diye
0 oy
(8,362 puan) tarafından
Ay aynı dertten bende muzdaribim aynı kilodayız bir de ben hamilelikte 25 kilo almıştım hiç bir şey kalmadı maalesef 
(604 puan) tarafından
Bende anlamadım valla hepsi  gitri
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim boyum 1.80 kilom 67 hamilelikte 30 kilo aldim 

80 kilo ile doğuma girdim suan 67 yim işte 1 haftada gitti tüm kilo bende alamıyorum çok rahatsız ediyor beni bu durum çoğu zaman hep üzülürüm moralim bozulur herkes çok zayıfsın falan der 

Ama sen çok normalsin bence canım 
(604 puan) tarafından
Ben kendime gorede normalim canım sadece bi 5 kilo almak istiyorum o da olmazsa zorlamiyorum yani ama insanlarin zayıfsın demelerinden sıkıldım artik

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 636 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,369 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin nisanin annesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 485 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde esila35 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 576 göst.

Kategoriler

1,473,352 soru

24,123,628 cevap

333,612 kullanıcı

...