0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
2 yaşın altında bebeği olan Hemşire arkadaşımız var mı bende hemşireyim ile başlayacağım da bir kaç sorum olacaktı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben varım ama bıraktım bebek olmadan önce kadın doğumda çalışıyodum
(2,246 puan) tarafından
Konuyla alakası yok ama bişe soracam nasıl bi duygu orda çalışıp herşeyi görmek bilmek operasyonları yani ve bilerek doğum yapmak
tarafından
Çok kötü valla çok zorlandım ameliyatıma arkadaşım girdiği halde spinal anestezi olamadım genel anestezi ile sezeryan oldum normal doğumda asla yapamazdım zaten
(2,246 puan) tarafından
Genel anestezi olmakla iyi yapmışsın spinal olsan herşeyi biliyorsun zor olurdu
tarafından
Birde neler yapılcağını biliyorum asla olamazdım
(2,246 puan) tarafından
Evet işte o yüzden sordum :)
tarafından
Öyle işte canım :)
(3 puan) tarafından
Özel de mi çalışıyordunuz?
tarafından
Özel belediye karışımı bir şey Gaziantep te belediye hastanesi vardı sözleşmeli ordaydm
(3 puan) tarafından
Süt iznimiz kaç aya kadar var peki biliyor musunuz? Oğlum 1.5 yaşında şu an bende yeni atandım başlamak istiyorum ama korkuyorum da biraz çocuğuma bakacak kimsem yok başka bi şehire tek başıma yerleşmek zorundaym nöbet ve izinler konusunda tereddütteym
tarafından
4 ay diye biliyorum doğum izni canım bir yılda nöbet yazılmıyor günde 1.5 saat veya haftada 8 saat eksik gidiliyor ücretsiz izin al istersen yeniymişsin verirler mi bilmiyorum ama 1.5 yıl ücretsiz izin varmış belki birazda rapor alabilirsen rapor al 1 ayda öyle idare edersin benim bu kadar bilgim var
(3 puan) tarafından
Benim oğlum 8 aylıkken atandm zaten 2 yıl ücretsiz izin verdiler bende aldım zaten iki yıl ama başlamam lazım artık başka sebeplerden dolayı acaba dedim. 1.5 yaş sonrası süt izni var mıdır
tarafından
Bilgim yok canım
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Haziran'da başlayacağım canım ucretsizdeyim şuan 
(3 puan) tarafından
Siz denediniz mi peki red tanıtımın gerekçesi neydi
(7,436 puan) tarafından
Biz denemedik ama bu durumda olan arkadaşlarım yer değişikliği yapamadı canim.ama kaç sene oldu şuan durum nedir bilmiyirum yanlis bilgilendirmeyeyim denemekte fayda var
(3 puan) tarafından
Bazen bulunduğunuz ildeki ihtiyac gitmk istediğiniz yerden fazla olduğu için de kabul etmiyorlar. Ben istanbuldan muşa vereceğim. Muş ya ihtiyaç daha fazla mesela deneyeceğim bakalım.
(7,436 puan) tarafından
İnşallah canım hakkinda hayırlısı olur
(3 puan) tarafından
İnşallah teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 410 göst.
0 oy
3 cevap 285 göst.
29 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesim_alnt (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,045 soru

24,093,458 cevap

331,907 kullanıcı

...