0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kzlar kumbara yapyormsnz  yapyorsanz.mesal yilda.nekdar.biriktireblyorsnz malum herşey ateş pahası ben fazla birikim yapmadgm.zaman kendimi.parayo.cok carcur eder gbi hisederm ama carcurda etmem bilmiyorm nedne byle dusunyorm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
BES var benim orda birikiyor birde eşim parayi elime vermiyor hesabıma atıyor kalan orda kalıyor ne kalırsa 
(1,304 puan) tarafından
Beş ne cnm
tarafından
Bireysel emeklilik sistemi kuzum aylık prim var yatiriyorsun
(1,304 puan) tarafından
Hm anladim cnm ya esim maaşını hespni bana wrirde bilmiyorm ya birikim yapyorm ama.gozume çok az gelyo
tarafından
Valla çok takmıyorum bacım ne yalan söyleyeyim 3 gün dünya
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben de paramı çar çur etmiyorum diyorum ama para elime geçtiği anda hemen kumbaraya atıyorum, kumbara olmayınca muhakkak harcanıyor
(1,304 puan) tarafından
Bnde kumbaraya atym aylık ortalama heme. Hemen 1 milyara yakın atıyorum
(3,141 puan) tarafından
Eline geçeni atinca birikiyor doğru canım
0 oy
tarafından
Bnede fuzuli para harcamam kendime veya çocuklara bişey alacağınız zaman eşim ile birlikte almaya gideriz ev için alışverişte yine öyle biz apartman gorevlisi oldugumuz için bazen  ufak tefek iş çıkıyor yardıma gidiyorum onlara karışmaz kumbarama atarım kendide verir sağolsun 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Gün sonunda bütün bozuklukları kumbaraya atıyoruz ay sonuna kadar 300 400 lira oluyo kagitta atarsak 600 700ü buluyo gecen sene her ay çeyrek alırdık biriktirdigimiz parayla ama bu sene kağıt değil sadece demir para biriktiriyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Elif_nur13 (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,509 soru

24,086,793 cevap

331,547 kullanıcı

...