0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından

kizlar kantaron yagi sürdüm dış çıkarıyor ondan mi arko mu kullanmam iyi

image

gelir mi

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Arko eskileedenmi o yesil olanlardansa kullsn. 

Bu normal krem bilmiyorum ki ise yararmi sanmiyorum ya
(2,033 puan) tarafından
sildim kuzum ya of kötü olmuş az önce birşey yoktu
tarafından
Birden oluyor iste
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bu bi işe yaramaz ki canım pişik kremi sür
(2,033 puan) tarafından
kuzu pislik kremi hiç kesit etmem ama bitmiş elimde bu vardi
(25,181 puan) tarafından
Sürme bence bunu ama sen bilirsin yinede
(2,033 puan) tarafından
yok yok surmem
0 oy
tarafından

Bunu kullanma valla bunu geçen üşendim diğer odadan  pudrayı getirmeye.bunu sürdüm hemen. İyice pisti bunu sürme.

(2,765 puan) tarafından
Pudradan uzak durun canim kanser yapiyor bebeklerde onun yerine kalip sabunlar var beyaz ben kizima pisik kremi kullanmiyorum ne zman hafif bi kizariklik gorsem hemen sabunla yikayip guzelce duruluyorum daha pisik yüzu gormedim sukur oglumdada ayni yapicam hiic kremle pudrayla ugrasmayin normal kalip beyaz sabunla bir kere sabunlayip duruluyorum tamamiyla poposu nemli kalmiycak derecede havluyla siliyorum bir kac saat sonra o kizariklikda gidiyor
(2,033 puan) tarafından
sabunla yikadım kuruladim
(2,765 puan) tarafından
Iyi yapmissin canim gecer pisigi gecmezse tekrarla rahatlatiyor kendimede aynisini yapiyorum ayiptir soylemesi aciyi aliyor hic olmazsa
(2,033 puan) tarafından
pudranjn kanser yaptığını hücrelerin öldürdüğünü bende duydum o yüzden bir kere tek kullandım hemen sabunla yok adım kuruladim biraz kilolu bacak arası bildirip baya onları arası pişmiş
(2,765 puan) tarafından
Benimkininde bacaklar sis biraz 14 aylik kendisi 7 aydan beri 6 numara kullaniyoz bezi bacaklardan dolayi simdide 6+beze gecdik dedigim gibi surekli altini kuru birakmaya ozen gosteriyorum nem ve islaklik pisik yapiyor gecmis olsun kuzucuga insAllah gecer
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bepanthol sensiderm kuzum benmkini 1 günde topladı 
(1,328 puan) tarafından
Altını açıyor musun canım
(2,033 puan) tarafından
her açtığımda yumuşak bezler var ılık suyla yıkayıp 15 dakika açık bırakıyorum her açtığımda biraz kilolu ya o yüzden baldiri kat kat  olmuş onu  arası pişmiş poposu degil
(1,328 puan) tarafından
Heee ben poposu sandım canm orası benmki de pişiyor normal kuzu
(2,033 puan) tarafından
yok ya maşallah baldır kat kat
(1,328 puan) tarafından
Benmkide öyle cnm benmde öyle oluyor ;)
0 oy
tarafından
Bu arko değil Nivea yazıyor ya uzerinde arko olsa arko yazardi pisige iyi gelir mi sanmıyorum nemlendiriciligi iyi olan bir krem değil
(2,033 puan) tarafından
tamam tamam kullanmam cnm
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Sanmıyorum iyi geleceğini. Pişik kremi falan yoksa hiç değilse zeytinyağı sür. Ben bebeğim ilk doğduğu zaman pişik kremi uzun süre kullanmadım zeytinyağı kullandım.
(2,033 puan) tarafından
var var sürdüm şimdi canm
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kantoran yağı iyidir kız zeytinyağı da sürebilirsin
(2,033 puan) tarafından
sürdüm kantarın yağı biraz sonraa zeytinyagi surerim
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Arkonun o eski yesıl kutulu kremi olsa olurdu ben imi kullanıyorum iyi geliyor ama bu gelmez sanmıyorum 
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Bu yakar ya vazelin yokmu bazıları zeytinyağı yada nişasta iyi gelir dye duydum ben bepanthol kullanyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
6 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 431 göst.
29 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 915 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,886 cevap

336,421 kullanıcı

...