0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar Dün suyumu açtığım zaman sıcak su akmıyordu ve Ocak yanmıyordu suyu açınca kombi sıfırladım resetledim yine su ısınmadı Ocak'ta sorun oldu Her neyse 187 aradım doğalgazı onlar hallettiler kendileri ile alakalı olan durumu daha sonra yetkili servisi aradım kombinin şu anda zaten Garanti alsın dedi benim kombi kontrol de ettim dışarıdaki vanayı komşunun vanası ile bizim Van'a aynı yöne doğru bakıyordu Onun da sıcak suyu akıyormuş Her neyse yetkili servis bugün geldi daha sonra dedi Siz imkanımız kapalı Sonra vanayı açtı kombi de birkaç tuşa bastı sonra sıcak suyum akmaya başladı Sonra bana dedi ki sizin kombiniz de sorun yok vanayı kapatmış sınız dışarıdaki sizden servis ücreti talep ediyorum 70 TL Her neyse Eşim çok sinirlendi kızdı vermedi dedi sizi garanti dışı bırakacağız Eşin de bırakırsınız bırak ben Tüketici haklarına şikayet edeceğim sizi daha sonra biz yetkili servisi aradığımızda sizin garantimiz iptal edemezler böyle bir yetkileri yok dediler ve bu gelenler bayiden miş Bunlar Garanti'den ücret alamadıkları için kombide sorun Olmayınca bizden ücret talep ettiler bilginiz olsun böyle dolandırıcılara kanmayın

4 Cevaplar

+1 oy
(13,312 puan) tarafından
Haksızsın adamların vaktini çaldın parasını vermek zorundasın. 
tarafından
canim benim garantisi olan cihazin niye parasini verim ayrica ben ozel servisi aramadim demirdokumu aradim 10 milyar para verdim ben bukombiye bosunami verdim
tarafından
ayrica haksiz yere hic birsey yapmadan neyin parasi bu oyle kolayminpara kazanmak 80 70 tl benim kocam aksama kadar alin teri döküyor kazanmak icin essekmiyiz biz sen verirsin heralde emek vermeyen senin parani sömürmeye calisan insanlara ver
(13,312 puan) tarafından
Servis garanti kapsamında bile olsa servis parası alır parça parası almaz. Arıza bile olmasa farketmez. Kaç kere başıma geldi servisi arıyorum minik 7 TL lik parça değişecek abla gel dükkandan al nasıl takılır söyleyeceğim ben gelirsem 80 TL alacağım dedi. Ki aynı parça defalarca kırıldı annemin de başına geldi aynısı hatta sadece gelip boş gitmeye bile alıyorlar eski sistem yok valla. Önceden senin dediğim gibiydi garanti varsa para vermezdin ama 4-5 yıldır öyle değil.
(13,312 puan) tarafından
Servisler öyle kural koymuş mal mıyım ben de vereceğim tövbe estağfurullah kural bu olmuş diyoruz dediğin lafa bak yol göstermek bile kabahat oldu artık bilmiyorsan kendin öğren sorma.
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Oyun kısmını anlamadım.vana yi onlarmi kapamış.
tarafından
cnm yani paranizi kaptrmayin demek istedim
(9,234 puan) tarafından
Yok anladimda servis gelionbisey yapamsada alirno parayı. Ürün alirkwn böyle anlaşılır eğer ödenmezse garantiden ciakrtilir
0 oy
(19,155 puan) tarafından
Hiç bişey anlamadım 
tarafından
bosver canim :D
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Yani  sonuç 
tarafından
paranizi kaptrmayin demek istedim canim kandiriyorlar insani

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 947 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (9,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu
+14 oy
14 cevap 3,318 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde admin (185,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 477 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,632 soru

24,432,999 cevap