0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kapının önüne inmiştim cocuk az oynasın diye ama binadaki yaşlı kadın geldi sonra çocuğum üst üstte düşmeye başladı surekli.  geldim bende hemen. Sonra aradan 2 saat falan geçti bebem bi ağlıyor çığlık çığlığa kesinlikle bu kadar olmazdı. Okudum üfledim esneye esneye ağzı tuhaf halde zar zor uyuyakaldi :ermm::'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nazar kötüdür kötü..

Rabbim muhafaza etsin
tarafından
Off of amin ya. Nasıl canım sıkıldı. Okurken aglayacaktim nerdeyse. Nasıl kötü bi hale geldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim esirgesin nazar  deveyi kazana insani mezar koyar derler ve çok hakli derler bol bol oku sen canım benim 
tarafından
Baya okudum şuan uyuyor çok şükür. Bida o kadınla kesinlikle muhattap olmuycam sakliycm bebemi de ya
0 oy
(781 puan) tarafından
Bol bol dua oku Allah korusun çocukları büyük adama nazar değiyor çocuk napsın biz ev aldık krediyle köyde demişler 2 tane ev aldı diye herkez bisey demiş eşim aradan 3 sene geçmeden iş kazası geçirdi parmaklarını sıcak makine yaktı 4 parmagida dipten kestiler doktorlar bi zaman sonra araba çarptı şimdi ikinci evi aldık kimseyle muhatap olmuyoz
tarafından
Çok geçmiş olsun canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 939 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busranne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 526 göst.
3 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,190 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,504,478 soru

24,562,208 cevap

361,525 kullanıcı

...