0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selamun aleykum  kizlar   7 mayısta doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda solunum yetersizliği  dediler makinadan  çıktı burnunda ağzında hortumlar vardı  çıktı biraz daha iyi ama taburcu ne zaman olur bilmiyorum bebeği  boyle olan var mı aranizda

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm benimds bebegim solunim skıntisindan 10 gün kaldı küvezde allah yardimcn olsn
tarafından
Ya biz bugün 5 gun olduk  antibiyotik veriyorlar  şimdi  cok zor bir dönem  siz nasil atlattiniz
tarafından
Cok zor atlattm canm elinden gelen anne sütü vermen covugina moralini yüksek tut aglama üzülmeki sutün gelsn . Hastanede birakip eve gelmek cok koýmuştu bana aglaya aglaya öldüm geceleri uyuyamadm cok dua et moralini yüksek tut canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktorunuz bilgilendirme yapmadı mı canım benim bebeğim 2.basamakta 3gun yattı bigazina süt tikanmisti antibiyotik tedavisi gördü 2gun de serviste kaldık 5gun sürdü ama sizin durum daha farklı bilemedim
tarafından
Bayram  haftası ya bisey demedi 1 haftaya tamamlariz tedaviyi dedi ama bilmiyorum
tarafından
10gune tamamlarlar büyük ihtimal stres yapma canım anliyorum çok zor ama geçecek onun iyiliği için kalması daha iyi orada şu an az daha sabır
tarafından
Amin ısallah sabredicem  çaresi yok evde de oglum var 1.5 yaşında o yüzden çok zor oluyo
tarafından
Anladm Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce sağlıkla çıkar
0 oy
tarafından
benim erken doğumdan dolayıydı 9 gün kuvezde kaldı ama biz 3. basamaktaydik 
tarafından
37 haftada doğdu  bnmki
tarafından
he senin gününde doğmuş sayılır ama bilemedim
0 oy
tarafından
Fikrim yok canım Allah şifa versin
0 oy
(2,587 puan) tarafından
5 gün antibiyotik tedavisi uygulandiysa birkac gün daha tutarlar en fazla solunum için tamamen kablolarin çıkması gerekiyor düzeldi diyebilmeleri için hiç emzirdiniz mi? 
tarafından
Emziriyorum kablolar 3. Gün çıktı  keşke 7 gun olunca taburcu olsak dua edin lutfen
(2,587 puan) tarafından
Çıkarsınız merak etmeyin 7 günde çıkmıştı benim oğlum üstelik prematüreydi de
tarafından
Saolun bir nevi umut oluyosunuz bana
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 5 gün kaldı canim enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı antibiyotik tedavisi uyguladılar 
0 oy
(11,530 puan) tarafından
Benimde oğlum 2. basamak yogun bakımda yattı 5 gün ama bizim hipoglisemiden yattı
0 oy
(382 puan) tarafından
Bnm bbgmdede solunm sikntsi vardi 7 gun kaldi 
0 oy
(337 puan) tarafından
Bizde yattık erken doğuma bağlı solunum sıkıntısından 7 gün yattı 4. Gününde ben yanına gittim makineden çıkarmışlar anne otelinde kaldım emzirdim bir iki gün durumu iyiye gidince çıkardılar antibiyotik tedavisi 1 hafta falan sürüyor bizim öyle bir durum olmadı ama olsaydı 1 haftada öyle yatıcaktık 
tarafından
Bende 4. Gün  geldim bugün  5 .Gün ısallah  7 gun olunca  çıkarım her anım ağlamakla  geciyo
(337 puan) tarafından
Ağlayarak anca kendini boşu boşuna yıpratmış olursun dua et bol bol hiç ağlamadım 7 gün boyunca herşey Allahtan geliyor sürekli çabaladım sütüm nasıl çoğalır bebeğimi nasıl çabuk toparlayıp çıkarabilirim diye çok şükür güzel toparladı 3. Gün çıktık sende öyle yapıcaksın canım ağlamak hiçbişeyim çözümü değil inanki bebeğin senin enerjini hisseder sen nasıl olursan o da aynı şekilde hisseder
tarafından
7 gun demissin 3. Gün nasil çıktınız cnm
(337 puan) tarafından
Ben yanına gittikten 3 gün sonra çıktık
0 oy
tarafından
Düzelince cikar canim 
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende 36+5 doğum yaptım cnm benimde oğlum 10 gün kadar kaldı doğumda oksijensiz kalmış solunum yetersizliğinden dolayı sonra kendini toparlayınca taburcu ettiler ben sütümü sağıp götürmüştüm sürekli onu orada bırakıp gelmek ölüm gibiydi 
tarafından
Ben burda kalıyorum emiyo şimdi evde oglum var cok zor oluyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 336 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 236 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem2121 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,495 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,808 soru

24,103,498 cevap

332,555 kullanıcı

...