0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar eşimin yasaklar için izinn belgesi var çalışırken iş yeri çıkartırmış. Anneme gidelim deyip duruyor bende istemiyorum yasak diye bir araba mesafede evleri yanındakiler için ceza yazılmaz mı ya 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim esiminde var izin belgesi ama güzergah dışına çıkınca ceza yazıyorlar pazartesi günü muayene izin kağıdı vardı refakatçi olarak eşimi yazdılar teeee ebemize kadar sorguladı polis ")
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazılır canım. O eşine ait bir belge durdukları takdir de seninde belgeni sorarlar.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Benim eşim güvenlik belgesi de var ama.hic yararlanmadk belgeden..korkarım ben polis ceza keser diye
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Canım benim eşimde iş için çıkardı artı arabayla gidiyor onun için de yol izni için belge aldı .  

Ne olur ne olmaz canım riske atmaya değmez
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Yazılır da yazan yok canım :) geçen gün abim taa 2 saatlik yoldan bu tarafa geldi işi vardı hiç kimse çevirmemiş bile valla
0 oy
tarafından
O belgeylea sadece eşin için..iş icin ..belgede işe gidip gelebilirsin diye yaziyo..siz olsanız nereye diyeecek.....
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Canim o çalışma izni eşimin de var ama onunla bir yere gidemiyoruz evde kaldık böyle 
0 oy
tarafından
Eşinin izni var senin yok ceza yazılır tabi ki hem işe değil gezmeye gittiği için eşine de yazılır belge olsa da 
0 oy
(11,137 puan) tarafından
Normal şartlarda iş güzergahı dışında yakalanırsa yazarlar biz geçen gece oğlumu hastaneye götürdük 45 dk mesafe ne bir polis ne bir çevirmeye denk gelmedik İstanbul da yaşıyorum bu ara da bı kaç gün sonra cesaret Edip anneme bıraktı eşim yine çevirme vs yok bu sabah evime geldim yine bişey yok
(402 puan) tarafından
Güzargah dışı nasıl oluyor ki
(11,137 puan) tarafından
İş yeriyle evi arasında ki yol istikameti bellidir gideceği yollar bellidir oranın dişina çıkarsa yanie
0 oy
tarafından
Hayır yazılması ama şöyle eğer kağıtta seninde bilgilerini yazarsa öyle yazılmaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,705 soru

24,076,190 cevap

330,938 kullanıcı

...