0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar dün sancım vardı bugün doktora gittim doktorum 3 cm açılman var ama sancın gelmiyor ufacık bir sancın olsa bugün doğurursun dedi biraz kanamam oldu oda alttan muane ettiği için diye düşünüyorum ama ağrılarım var alttan muane ettiğinden beri yürümekte zorlanıyorum dua edin bana 

6 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Kaç haftalıksınız
(102 puan) tarafından
39 haftalıgım cnm
-Reklam-
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
(102 puan) tarafından
Amin inşallah canım dua et de bugün başlasın sancılarım artık
(2,520 puan) tarafından
Tabiki ederim canım bi avazda doğurursun inşallah canım bol bol duacınım bilirim çok zor inşallah kolaylıkla doğumun gerşekleşir
(102 puan) tarafından
Tşk ederim cnm ağzına yüreğine sağlık inş sağlıkla gelir
0 oy
tarafından
Yaaa dün dedim dimi sana balım açılma oĺdgu icn agrin olmuş 
(102 puan) tarafından
Evet cnm ya 3 cm olmuş bide doktor diyor suni sancıyla bugün bile alırsın bebeğini kucağına
tarafından
Ay çok sevindim kız Ay vallahi Yerimde duramıyorum şu anda çok güzel haber verdin bana istiyorsan böyle bir şey yapabilirsin Çünkü vaktin gelmiş yani çünkü ben dün anladım senin doğuracağını Hani birçok insan da yalancı sancı demiş ya yalancı sancı olmaz doğum sancısı  Çünkü onlar açılma var Çünkü sende
(102 puan) tarafından
Şimdi doktorum dedi eve git sıcak duşa gir kendini hazırla ufacık bir sancın olsa bile bebek gelir çünkü bebeğin kafası kanalda doğsa doğar olmazsa az bişey suni sancıyla gelir bebek dedi
tarafından
He anladım Öyle yap o zaman aşkım ya sen bir eve git Hem biraz da şimdi rahatlarsın evinde olunca insan rahatlıyor Kendini kasma mış olursun o zaman eve git dediğini yap duşunu al eşin evdedir zaten değil mi Olmazsa bir ailenden Annen baban Artık kim varsa çağır onlarla birlikte doğum olmasını ağır olmasını bekle
(102 puan) tarafından
Kaynanam geldi oğluma bakıyor bende duşa girim inş kızım sağlıkla gelir
0 oy
tarafından
Halkında hayırlısı olsun inşallah canım benim Rabbim darda zorda koymasın hayırlı kolay doğumun olsun 
(102 puan) tarafından
Amin inşallah canım ağzına yüreğine sağlık
tarafından
Amin Inşallah canım sıcak duş al hurma ye çörek otu yağın varsa onunla perine masajı yap kasgevsetici özelliği var çörekotu yağının o baya rahatlatıyor insani
(102 puan) tarafından
Şimdi doktorum eve gönderdi sıcak duşa gir dedi
0 oy
tarafından
Doktor kurcalıyor doğumu başlatıyor. Ondan kanama olmuş olabilir. Doğumun yakındır 
(102 puan) tarafından
İnş cnm inş doğurmak istiyorum artık
0 oy
tarafından
Dr gitsene belki bebekle alakali zor bo durum vardir 
(102 puan) tarafından
Doktordan geldim zaten cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 609 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Turkiye1234 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,778 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
23 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,583 cevap

331,025 kullanıcı

...