Bekler beklemezmi en basiti kizimiza bakar ben is yaparken sagol hayatim der niye dedigimde cocuga baktim der
ben kendim genel olarak her şeye teşekkür eden bir insan olduğum için öyle bir takdir beklemiyor üstüne yani tam tersi sen neye habire teşekkür ediyorsun diyo
Mesela eve alışveriş yapar ben teşekkür ederiz kesene bereket diyorum sjsjsjs
Tabi canım, kendi öz evladını kucağında tutsa ben iş yaparken, iyi oyaladım dmi der altını alır karnını doyurur veririm uyuyacak birazdan derim. Beşikte sallar uyur. Çocuğu da uyuttum ya diye kesssiiinnn bi yerde geçer Ben 3 çeşit yemek ve tatlı yapayım kenarda sarımsak dövsün sadece, "yemekte ayrı bi güzel olmuş dmi, sarımsakları iyi ezilmiş ya ondan" der Aslında pohpohlasam her işimi yaptırırım da ben de sert çıkıyorum bazen taşıyorum, kendfi çocuğunu tuttun diye teşekkür mü etmeliyim diyorum
Biz o tür şeylere baya önem veriyoruz mesela yapması gereken biseyde bile sunu yapsana kesinlikle demem oda demez yaparmısın edermisin yani rica ederek söyleriz yaptıktan sonra da teşekkür ederiz birbirimize..artik 4 yıldır yapışmış kalmış üzerimize
1,472,771 soru
24,115,721 cevap
333,218 kullanıcı