+1 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim esim ne yapsa takdir edilmek ister mesela bulasik makinesini bosaltir ben tesekkur falan etmem rica ederim bebegim der ben oyle tesekkur ederim :) veya atiyorum eve yemek soyleriz kesene bereket bebegim der :)) ben diyorum sen ben mi var kesemiz bir zaten niye kesene bereket diyim ama herseyin karsiliginda tesekkur bekler he ben yemek falan yaptigimda bana eline saglik der ama ben takilmam öyle demis dememis. Sizinkiler nasil?

22 Cevaplar

+1 oy
(163,445 puan) tarafından
tesekkur etmiycemi bildigi icin o tur beklentilere girmez benimki
neden
(2,689 puan) tarafından
Sen baskın karaktersin galiba, belki de o yüzden garip geliyo bana :) burcun ne senin?
ikizler benimki ☺
(2,689 puan) tarafından
Hmm eşin daha sakin galiba :)

Teşekkür etmeyeceğini bildiği için o tür beklentilere girmez... İddialı cümleler :)
ahahaha oyle o biraz sessiz gariban
-Reklam-
0 oy
(4,005 puan) tarafından
Ben de teşekkür beklerim , eşime de bir şey yaptığında getirdiğinde teşekkür ederim derim ,çok önem veririm hatta 
tarafından
Ya ben de ederim de bazen unuturum baska biseye dalmis oluyorum ama esim hatirlatiyo rica ederim deyince de kotu hissediyorum kendimi
0 oy
tarafından
Bir iş yapmadığı için taktirde beklemiyor desem :)
tarafından
Ya illa bisey yapmasina gerek yok ki eve ya da bana bisey aldigi zaman da tesekkur bekliyo sanki baska bi yere aliyo evine aliyosun sonucta :)
0 oy
tarafından

Bekler beklemezmi en basiti kizimiza bakar ben is yaparken sagol hayatim der niye dedigimde cocuga baktim der:D

tarafından
Aynilarmis ya benim esim de 9-10 arasi ise gidiyo oglum 6 da kalkiyo ben ise gidene kadar bakarim diyo ben uyuyorum sonra ise giderken tesekkur ederim uykumu aldim diye laf sokuyo :))
tarafından
Eee biz napalim aksama kadar ev temizle cocuga bak yemek yap vs.vs cok sey yapiyoruz ozaman bize daha cok tesekkur etmeleri lazim degilmi canim
tarafından
Tabi canim ama sorsan onlar calisiyo biz evdeyiz halbuki bizim mesaimiz hic bitmiyo 7/24 calisiyoruz
tarafından
Aynen oyle canim 7/24 mesai onlar 8 saat calisip gelip dinleniyolar
0 oy
tarafından
Güzel soz kibar davranıştan kimse incinmez . Bende teşekkür ederim 
tarafından
Her defasinda da aklima gelmiyo ya mesela market alisverisi yapiyo ayiptir soylemesi ben armut seviyorum diye armut aliyo onun icin tesekkur bekliyo sanki odaya gecip gizli gizli yicm o da yicek sonucta
tarafından
Hahahahahhahsh okadarini da etmem yani :D
tarafından
Bide diyo bak kocan sana ne aldi :D :D :D
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Oo hemde ne beklemek sadece eline sağlık falan demek kesmez benimkini abartılı teşekkür bekler 
tarafından
Ne yapalim ayagina paspas mi olalim :D
0 oy
tarafından

ben kendim genel olarak her şeye teşekkür eden bir insan olduğum için öyle bir takdir beklemiyor üstüne yani tam tersi sen neye habire teşekkür ediyorsun  diyo :D

Mesela eve alışveriş yapar ben teşekkür ederiz kesene bereket diyorum sjsjsjs

tarafından
Ay valla mi ya benim esim de marketten gelir benim sevdigim bisey almis olur ama sonucta ben tek yemicm o da yicek ama onun icin bile tesekkur bekliyo her defasinda rica ederim deyince tuhaf oluyorum :)
tarafından
:D ben  habire teşekkür ederim:D
tarafından
Ay ne guzel ben de gunluk alistirma yapayim agzim alisirsa derim belki :D
0 oy
(472 puan) tarafından
Bizimkisi bitcoina para yatırmış benden takdir bekliyor 

Ben ne yapsam şımdı bu adamı. 

Ama 5 saate 700 lira kazanmış dövimmi sövimmi
tarafından
Aman bacım bulasan bi daha kurtulamiyo ya benim esim hayatta oyle seylere bulasmaz diyodum o da yatiriyo kazaninca mutlu oluyo kaybedince sinirleniyo insallah o vurgun yapan adam gibi bitcoinin sahibi de yapar da gorursun diyorum ne diyim
tarafından
Ya diyo ki kredi cekip bitcoine mi yatirsam ya sabir :D
tarafından
Muhasebeci ya hesap kitap isini iyi bilir ama ben yine de istemiyorum adam paralari alip kacmayacagi ne malum olmadi degil yani :D
(472 puan) tarafından
Xaxaxa allah seni güldürsün kız
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Tabi canım, kendi öz evladını kucağında tutsa ben iş yaparken, iyi oyaladım dmi der :D altını alır karnını doyurur veririm uyuyacak birazdan derim. Beşikte sallar uyur. Çocuğu da uyuttum ya diye kesssiiinnn bi yerde geçer :D Ben 3 çeşit yemek ve tatlı yapayım kenarda sarımsak dövsün sadece, "yemekte ayrı bi güzel olmuş dmi, sarımsakları iyi ezilmiş ya ondan" der :D  Aslında pohpohlasam her işimi yaptırırım da ben de sert çıkıyorum bazen taşıyorum, kendfi çocuğunu tuttun diye teşekkür mü etmeliyim diyorum :D

tarafından
Ya ayni valla benimki de az gaza getiriyim herseyi yapar ama benim yapimda yok ya cilve falan yapamıyorum yapsam ohoo evi kırklar :D
(2,689 puan) tarafından
Ben bazen takdir edip duruyorum. Çocuklar gibi mutlu oluyo :D Ama bazen tahammül edemiyorum, işim başımdan aşkın, 2 küçük çocuk var, onları bırak adamı öv dur :D
tarafından
Alistirma kiz bu sefer surekli pohpohlanmak ister :D
0 oy
tarafından
Ben ne olursa olsun yerden bir çöp dahi alsa teşekkür ederim yemek yapsa ya da hazır alsa eline sağlık kesene bereket hayatım rabbim sana güç kuvvet versin basimizdan eksik etmesin derim ") onuda alsitirdim ayağına bir çorap versem defalarca teşekkür eder allah razı orkun ben senden raziyim allah da senden razı olsun inşallah der bunlar benim için önemli şeyler bence insan bu şekilde saygıyı ve sevgiyi kaybetmez her evlilikte tökezleme zamanları oluyor dönüş noktaları oluyor bizdede oldu çok şiddetli kavgalarımız boşanma kararı aldığımız zamanlar oldu ama ne ben ona karşı ne de o bana karşı saygımızı kaybetmedik sanıyorum ki ondan sebep şuan devam edebiliyoruz 
tarafından
Ne guzel canim Allah mutlulugunuzu daim etsin ben de ediyorum ama ne yalan soyleyim her zaman aklima gelmiyo onda da esim hatirlatiyo zaten sagolsun
tarafından
Amin inşallah canım benim olsun olur öyle seyelr önemli olan yapılanın kıymetini bilmek iki tarflida en ufak işi bile görevi mecbur yapacak gözüyle bakmamak çok önemli o zaman zaten teşekkür de etmesen karşı taraf bilir kıymet verdiğini ")
0 oy
(714 puan) tarafından
Ah ev işine yardım etse de tek teşekkür beklese raziyim
tarafından
Bebegim cok kucuk hem ona bakıp hem ev isi hem yemek yetistiremiyorum esim de yardim ediyo sagolsun
0 oy
tarafından
Takıntılı değil o konuda ama takdir edilmek hoşuna gider
tarafından
Tabii herkesin hosuna gider ama benimki takinti haline getirdi tesekkur etmezsem rica ederim diye laf sokuyo
0 oy
tarafından
Benim eşim hiçbir şey söylemez kendine bende beklemem yani aslında ben eşimi bu 8 yılda öğrendim Sert disiplinli bir adam olduğu için geçinmesi zor bir adam olduğu için Normalde Bizde böyle şeyler Ceviz kabuğunu doldurmayacak olaylardır O yüzden benim eşimle böyle bir sıkıntı yok bende de yok zaten ben de beklemem yani yemek yaptım da eline sağlık denmesini sonucunda O benim yani her gün yaptığım iş
tarafından
Oyle ama sonucta bi zahmet var pisirip önüne getiriyosun esim her sofradan kalktiginda eline saglik der aliskanlik oldu artik demezse ben soruyorum doydun mu guzel olmus mu diye o zaman eline saglik diyo beni de alistirdi kendi gibi :)
tarafından
Evlilik zaten bir zahmet evliliğe ömrünü adiyosun yemek ne ki
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim eşim  beklemez  ama  ben  derim  ne varki bir  teşekkür  etmekde 
tarafından
Bisey yok tabi ama her defasinda aklima gelmiyo ya mesela eve bisey aldigi zaman da tesekkur bekliyo kendi evine aliyosun sonucta gidip odada gizli gizli yemicm o da yicek yani
(5,941 puan) tarafından
Senin  eşinde  baya  abartmış  :) o sana teşekkür  ediyor mu yemek yaptığında  evi  toplandığında  çocuğuna ilgilendiğin de
tarafından
Ediyo canim hatta beni de alistirdi bazen yemekten sonra eline saglik demeyi unutuyo ben yemek nasil olmus doydun mu diyorum o zaman cok guzel olmus eline saglik diyo :D ama cocuga bakiyorum diye tesekkur etmiyo sadece buldugu her firsatta anne olmak sana cok yakisti der
0 oy
tarafından
Herkes bekler bende beklerim esimde bekler bence sende takdir et yoksa bir sure sonra birakabilir yapmayi. Bana eline saglik demese ben yemek yapmam mesela 
tarafından
Aaa ama sende et yani yoksa çat diye birakir gorursun :)
tarafından
Birakmasin ya valla bazen hic gozum almiyo cocuktan dolayi yapamiyorum isten gelsin de yapsin diye yolunu gozluyorm resmen :D gunluk alistirma yapiyim agzim alisir zamanla :D dun eve geldi ben de cocukla ilgileniyodm fark etmemisim bana hosbulduk diyo :))
tarafından
Ben guzel soz cok soylerim bence herkesin ihtiyaci var guzel soze takdire  :) kizomin agzindan konisiruz eşimle ooo babacim sen bize mamalar mi aldin iyiki benim babamsin nede guzel temizlemissim mutfagi canim babam :)
tarafından
Ay bu tarz seyler hic benlik degil odunum ben o konularda ya benim erkek esimin kadin olmasi lazimmis :D
tarafından
Degismeye basla yoksa ev islerinde tek kalirsin bacim :)
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Evet bekler :) Ben de kızarım niye yaptığını gözüme sokuyorsun diye :) 
tarafından
Ben de diyorum iste basima mi kakiyosun diye yoo bi tesekkur etmeni bekliyorum diyo :)
(2,781 puan) tarafından
Aynılar valla :)
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Biz o tür şeylere baya önem veriyoruz mesela yapması gereken biseyde bile sunu yapsana kesinlikle demem oda demez yaparmısın edermisin yani rica ederek söyleriz yaptıktan sonra da teşekkür ederiz birbirimize..artik 4 yıldır yapışmış kalmış üzerimize :D

tarafından
Aliskanlik olmus sizde canim benim esim de yavas yavas beni alistirdi zaten ama herseye de tesekkur edilmez ki ya eve bisey alsa ondan da tesekkur bekliyo kendi evine aliyo yani sonucta :D
(9,610 puan) tarafından
Yok canim o kadar da değil ekmek süt alındığında da teşekkür edilmez ☺☺☺ ama ev icin büyük bise alirsa tabi teşekkür etmek lazım  :))
tarafından
Benim sevdigim bisey alsa bak kocan sana ne aldi diye gozume gozume sokuyo :D
(9,610 puan) tarafından
Adam belki öyle kendini mutlu hissediyodur sende teşekkür ediver baksana gönlünün okşanmasina alışmış ☺☺☺
tarafından
Evet kaynanam bebek gibi buyutmus hepsini :D
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bu takdir beklemek olmuyor gayet nezaketen teşekkür edilmesi gerekir zaten 
tarafından
Ediyorum zaten ama bazen aklimdan cikiyo etmedigim oluyo o zaman da rica ederim diye laf sokuyo
0 oy
(835 puan) tarafından
Bende beklerim bişey yaptığın zaman teşekkür falan ama eşim beklemez öyle
tarafından
Esim cok onemsiyo ya etmezsem rica ederim diye laf sokuyo
0 oy
(3,834 puan) tarafından
benim esim aşırı sever böyle şeyi. cami açsa aferin bekliyor. Hele de birsey yaptı mı Allahim yuz kere der güzel olmuş dimi, ben yaptım ondan güzel oldu, beğendin mi bitmez bu sorular 
tarafından
Cok sıkıcı degil mi ya abartiyolar bence benimki eve bisey alsa bak kocan sana ne aldi diyo sanki ben bi koseye gecip gizli gizli yicm sen de yiceksin yani dillendirmenin amaci ne :D
(3,834 puan) tarafından
kimisi daha çocuk gibi o konuda. benim esim oyle en azından. bize birsey alınca sevinmeleri de güzel aslında ama nasıl biktiysak :D
tarafından
Çocuk gibi benzetmesi tam da oturuyo benim esim icin oyle gercekten de :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 665 göst.
29 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 252 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 456 göst.
0 oy
19 cevap 638 göst.

Kategoriler