0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından
Kızlar buzdolabın bosch xxl ama ne hikmetse bir türlü düzene sokamıyorum dağınık 

Öneriniz var mı düzen konusunda bu kadar hassasken buzdolabim çarşamba pazarı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benimkide Profilo Xl bacım ama tam tersi dolap bomboş duruyor eşimde sürekli diyor alışveriş yapiyorm nerede bunlar diye :D sebzelige düzenleyici aldım dolabın içinde aldım kahvaltılık bölümünde kahvaltılıklarim var hepsi kutulu tabaklarla koymam asla ağzı kapaklı kahvalti tabakları dan bahsettim bu arada kahvaltiklarin yanındaki çekmecede meyveleri koydum dolabın kendi yumurtaliklarini kullanmıyorum kendim aldım yumurtalık ve her iki güne bir siliyorum cam olunca içi :) daha aklıma gelse yazarım haaa 5 6 çeşit reçel yaptım belli bölmeyi oraya ayırdım hepsinin kavanozlarida aynı altaki derin dondurucuyu çok kullanmıyorum sadece sucuk vs koyuyorm büyük derin dondurucuda geri kalan seylerim :D böyle yaparsan boş gbi gözükür ve düzenli durur bacım artan yemekler içinde mikro dalga kapları aldım onlar his duruyor daha rahat sığıyor yer kaplamiyor :)
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Düzenleyici kullanabilirsiniz
tarafından
Ayy tesekkur ederiz cok kibarsiniz
(3,443 puan) tarafından
Ooooo hanimefendi isminizi görmek bile mutlu etti :).
tarafından
Kız persona non grata ne demek çok merak ettim
(3,443 puan) tarafından
Kız Rahime bilmiyon mu beni :D

Hiç bir yere ait olmayan demek
tarafından
Yok kız üşendim Google amca dan bakmaya :))
0 oy
tarafından
Duzenleyiciler var ya canim onlardan al 
0 oy
tarafından
Ay benimkide oyle annem her geldiginde benmi temizlice buzdolanin icini der. Niye bilmiyorum orayi onemsemiyorum hic. Toplayinca icim aciliyor darmadaginik ici ya oyle olmamasi lazim yani dimi 
(940 puan) tarafından
Her yerim dörtdörtlük su buzdolabım çok dağınık
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Düzenleme için kutular falan var onlardan alabilirsin
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Organizatör oluyor ya ondan al senlbzeler oraya köy kahvaltılık bı bölmeye düzenle işte :D
(940 puan) tarafından
Kız var düzenleyicilerin ama yine biri birinin içinde yok ordan birşey sarkıyor felan anlamıyorum ki
(6,676 puan) tarafından
Bnm de öyle bazen sık sık düzenleme yapican bide bişey koyarkende çıkarırken de düzeni bozmamayaa  çalış
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Benimki de oyle oluyor yahu hepsini teker teker cikariyom icini siliyom ozenlice diziyom oh mis .... 

Ertesi gune Bi aciyom sanki zeytin peynir icerde halay cekip hepsi yer degistirmis:) 

Ne ara dagiliyo onu da anlamiyom vallaha
0 oy
(8,162 puan) tarafından

Ay benim de tam tersi. Tüm yiyecekleri ne ayrı ayrı gözde mesela kahvaltılıklar, yemek yaparken kullandığım malzemeler, artık yemekler gibi.. :angel:

0 oy
tarafından
Canım aslında bölüm bölüm neden dagınık oluyor ki benimkı de bosch xl bıraz daha küçük, cokta duzenlı yanı cok memnunum. Sana anlatayım duzenımı, altta sebzeli bolumune 5 adet duzenleyıcı aldım sebzeleri bolumlerıne koyuyorum, onun uzerınde ki 2 cekmecelı bolume kahvaltılık ları koyuyorum. En ust rafa kavonozları koyuyorum bı alta elimin altında kullandığım salca tereyag Vs, en alt rafa da cekmecelerın ustu oluyo yogurdumu tursumu vs bidonları buyuk malzelerı koyuyorum. Bu sekilde gayet duzenlı oluyor. Ozellıkle kahvaltılıklara cekmece cok ıyı oluyo toplu duruyor dolap, bı tarafa saklama kabında olanları, dıger tarafa da acılmamıs helva sosis vs paketli olanları koyuyorum. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 289 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,352 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde -anne- (14,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
10 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Toprakinannesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 958 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,301 soru

24,097,023 cevap

332,139 kullanıcı

...