0 oy
268 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (489 puan) tarafından

Bayanlar tatli patates kuşkonmaz frenk üzümü frambuaz falan almak istiyorum . Bulunduğum sehirde buyuk migros ta bile yok malesef . Balikesir de yaşıyorum bu arada bilen gören varsa söyleyebilir :D Ben bulamadim zaten küçük bir yer en büyük migrosta bile yok . Hiçbir manavda da yok . İnternet sitesi varmi yani nasil gelir düzgün güvenilir alan aldıran vs varsa yardımcı olur musunuz bana rica etsem . :) tsk ler 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay canım Balıkesirim ya :) bilmiyorum canım nerde satılır orda 
(489 puan) tarafından
Bakmadığım yer yok çarşamba pazarında hersey satan bi dede var ona bile gittim getirebilir mi diye burda pek gitmez onlar bursada bulursun dedi
tarafından
Ttm deki manava baktın mı
(489 puan) tarafından
Yok bacim hiçbir yerde . Nette de frenk üzümü falan migros ta var ama buyuk şehirlerde falan var .burda tek bulduğum migrosta yaban mersini zaten o da manavlda bile var artik
tarafından
Anladım canım inşallah bulursun
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Hamile manevi diye İnternete yaz oralarda vardır canim :D

0 oy
tarafından
Trendyola falan bi bak 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ayy bende bubtarz şeyler arıyorum ama hiçbir markette yok ya belki bilen biri yazar
(489 puan) tarafından
Migros sanal market te baktim olan sehirler cikar trendypl da hepsi burada da var ama mesela 300 gr kuskonmaz migrosta 25 tl suan indirimde trendyolda 80 tl falan ayni gr da . E ben nasil güvencem ondan burda sordum güvenilir site belki devamli alan biri cikar diye
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Napcan çok merak ettim :D 
(489 puan) tarafından
Denemek istiyorum kuşkonmaz masterchefte gorunce hep csnim cekerdi simdi ogluma da denemek istiyorum tarli patates te lif oranı yüksek diye ogluma vermek istiyorum
(25,181 puan) tarafından
Tatlı patates köyden gelmişti ben vermiştim diğeriyle aynı baya. Oğlun kaç aylık bende ananas yer elması falan vermek istiyorum 1 yaşında
(489 puan) tarafından
1 yasina girdi benimki de tatli patates lif açısından çok faydaliymis.  Ocerigi ayni degil tadi ni bilmiyorum
(25,181 puan) tarafından
Olabilir cnm doğrudur ben lif içeren farklı şeyler veriyorum tatlı patates her zaman olmuyo
0 oy
tarafından

İnşallah bulursun da resimlerini görsem tanimam:D

0 oy
tarafından
Tatlı patatesin tadı çok kçtü

frenk üzümü ve frambuaz favori meyvelerim cidden çok güzel ve sağlıklı macro marketlerde bulabilirsin
(489 puan) tarafından
Tatli patatesin tadının daha güzel oldugunu yazmislar  normalinden
(489 puan) tarafından
Balikesirde bir tane büyük market var 6 aydır her gittiğimde bakıyorum gelmiyor yok diyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
4 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,844 cevap

333,268 kullanıcı