0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizima bi kac gundur cis ogretiyorum daha oncede buyuk cisini yapti korkmamisti bugun yapti acayip korkuyor ocu diye tuvalete bile girmek istemiyor cisi var soluyor ama girmiyor kendini sikiyor zar zor gonlunu yapiyorum az bisi yapip cikiyor neden acaba bole cisini soluyor tut dedigimde tutuyor ama buyuk cisinden sonra girmiyor lazimlik aldik ona hic oturmuyor yapistirma faln aldim her yaptiktan sonra yapisttiyorum kapinin camina nasil bir yol izleyebilirim acaba

3 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz bende ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kaldım
(28 puan) tarafından
Ay canim gordu ocu ocu diye hic girmiyor yapmiyor artik ufak ufak kaciriyor ama sikiyor kendini
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Ondan bi sürü korkuyorlar ne yazıkli en soru bunu aşmak. Ben arkadaşlarının yanına gidior hadi ona el salla demiştim :) :) öyle oyun tarzı yapınca alıstı biraz 
(28 puan) tarafından
Canim konusuyorum sarki soluyorum cikartma aldim bereber giriyoruz elini tutuyorum ne bilim hepsini yaptim korkmasin rahat olsun diye taki bu sabaha kadar cok iyiydi anne bez derdi hadi kos tuvalatr diyordum kosuyordu bu sabah kakasini yapti ve gordu kalkis o kalkis bidaha tuvalate girmedi giriysede yapadan bitti diyip kalkdi poposunu tutup ocu diyor nabcgimi sasirdim
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Her çocuğun derdi başka bu konuda sanırım bende 3 aydır uğraşıyorum korkmuyor ama yapmak istemiyor ben korku olmasın diye bezden çıkarmadan önce altını silerken  gosteriyordum ona bak kaka yapmışsın hadi değiştirelim bezini diyordum ordan alışkın sanırım ama yine de yapmamak için direniyor istemiyorum diyor Allah yardımcımız olsun valla ne diyim çok zor bir surecmis 
(28 puan) tarafından
Bide benim derdim iki cocuk bole babasida basimda yapmak istemiyorsa tak bezi ogrenir daha aglatma vs vs diyor yani birakmisken neden bez takayim zamanla alisacak biraz altina yapacak biraz ortalik yere biraz tuvalete derken ogrenecek illaki basimda bide o derdim var anlatamadigim beni bogazlayan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ilknur1998 (6 puan) tarafından soruldu